REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Astrologija (nuotr. 123rf.com)

Robas Brezsnis – astrologas, muzikantas ir rašytojas, kurio kassavaitinis „Laisvos valios astrologijos“ horoskopas publikuojamas daugiau nei 120 leidinių visame pasaulyje. Astrologiją jis laiko ir poetiška sielos kalba ir sako: „Neprognozuoju ateities. Prognozuoju dabartį.“ Lietuviškai R. Brezsnio horoskopas skelbiamas pirmą kartą.

12

Robas Brezsnis – astrologas, muzikantas ir rašytojas, kurio kassavaitinis „Laisvos valios astrologijos“ horoskopas publikuojamas daugiau nei 120 leidinių visame pasaulyje. Astrologiją jis laiko ir poetiška sielos kalba ir sako: „Neprognozuoju ateities. Prognozuoju dabartį.“ Lietuviškai R. Brezsnio horoskopas skelbiamas pirmą kartą.

REKLAMA

AVINAS (kovo 21 – balandžio 19)

Iš Palestinos kilusi amerikiečių rašytoja Susan Abulhawa rašo, kad arabiškajame pasaulyje paprasčiausias „ačiū“ dėkojant laikomas nekilniu ir šykščiu gestu.

Dėkingumas reiškiamas gyvybingomis ir išraiškingomis emocijomis, už gerumą atsilyginant gerumu. Pavyzdžiui, dėkojantysis gali sušukti „Telaimina Alachas šias rankas, suteikiančias man palaiminimą!“ arba „Grožis slypi tose akyse, kurios mane mato gražų.“

Pranašingų astrologinių ženklų vedinas, siūlau tau išbandyti šią strategiją. Ką nors girdamas, būk konkretus. Už ką nors dėkodamas, būk tikslus. Pripažink išskirtinę kiekvienų vertingų mainų nuotaiką ir reikšmę.

REKLAMA
REKLAMA

JAUTIS (balandžio 20 – gegužės 20)

Pagal mano atliktą pranašingų astrologinių ženklų analizę, tau reikalingas šis mitologo Josepho Campbello patarimas: „Tavo šventovė yra ten, kur nejučiomis vis sugrįžti.“

REKLAMA

Jis sako, kad ši šventovė - tai „išsigelbėjimo šalis... tai vieta, kurioje karaliauja ambrozijų pavasaris, o džiaugsmas sklinda iš vidaus, be išorinių jį teikiančių stimulų. Tai tokia vieta, kurioje gali pajusti savo paties valią, savo paties intencijas ir savo paties norus.“ Ar tu turi tokią vietą, Jauti? Jei ne, dabar pats laikas ją susirasti. O jei taip, tai dabar pats laikas ten nukeliauti ir iš esmės atsinaujinti.

DVYNIAI (gegužės 21 – birželio 20)

Dvidešimtmečiui būsimajam JAV prezidentui Thomui Jeffersonui kartą teko praleido nepatogų ir nesėkmingą pasimatymą su jo smalsumą sužadinusia jauna moterimi.

REKLAMA
REKLAMA

Po to jis gėdijosi savo nerangumo ir nemandagumo. Dvi dienas po šio pasimatymo jam baisiai skaudėjo galvą. Galima būtų spėti, kad tai buvo psichosomatinė reakcija. Primenu šį nutikimą, nes svarstau, ar tavo emocijos kūno pagalba kartais nesiunčia tau užkoduotų žinučių? Gal pastebi neįprastų simptomų ar paslaptingų pojūčių? Pamėgink atsekti jų šaltinius savo sielos gelmėse.

VĖŽYS (birželio 21 – liepos 22)

Tavo pasąmonėje yra vieta, kurioje savanaudiškumas persikloja su dosnumu, kurioje riba tarp manipuliavimo kitų emocijomis ir kilnaus didžiadvasiškumo beveik išsitrina. Linkėdamas geriausio tavo artimiesiems, bet tuo pačiu metu ir nerimaudamas dėl jų, linkiu tau kol kas pasibūti šioje pilkojoje zonoje,

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Taip, tai rizikinga. Gali būti, kad pasinaudosi kitais žmonėmis savo paties labui juos įtikinęs, kad tai daroma daugiausiai dėl jų pačių. Bet labiau tikėtina, kad naudojantis savo etine abrakadabra tau pavyks išryškinti geriausias kitų savybes ir tuo pat metu gausi, ko norėjęs.

LIŪTAS (liepos 23 – rugpjūčio 22)

Turbūt pakankamai daug žiūri į dangų, kad pastebėtum pilnatį. Tačiau gali būti, kad nepakankamai atidžiai stebi dangaus ciklus, kad prisiderintum prie jauno mėnulio – kasmėnesinės fazės, kai mėnulio rutulys yra nematomas.

Mes, astrologai, šią fazę laikome puikiu laiku formuluoti naujoms intencijoms. Suprantame, kad tai labai palankus momentas sodinti metaforines sėklas tų troškimų, kurių išsipildymo laukiame per ateinančias keturias savaites. Kai šis fenomenas pasireiškia Liūto astrologinį mėnesį, jo galia tau dar labiau sustiprėja. Šios šventės lauk rugpjūčio 10-11 dienomis.

REKLAMA

MERGELĖ (rugpjūčio 23 – rugsėjo 22)

Savo eilėraštyje „Žuviašunis“ po Mergelės ženklu gimusi poetė Mary Oliver rašo: „Norėjau, kad praeitis išeitų, norėjau ją palikti.“ Kodėl? Nes ji norėjo, kad gyvenimas „atsivertų lyg durų vyriai, lyg sparnai.“ Džiaugiuosi galėdamas tau, Mergele, pranešti, kad dabar turi daugiau galios nei įprastai priversti savo praeitį trauktis iš kelio.

Taip pat turiu garbės spėti, kad kol atliksi sau šią paslaugą, tau užteks įgūdžių pasilikti tave įkvepiančias praeities akimirkas ir atsikratyti tų prisiminimų, kurie tave slegia. Kertu lažybų, kad šio gero darbo dėka tavo gyvenimas atsivers lyg durų vyriai, lyg sparnai – vėliausiai per tavo gimtadienį, nors turbūt greičiau.

REKLAMA

SVARSTYKLĖS (rugsėjo 23 – spalio 22)

Po Svarstyklių ženklu gimusi mados rašytoja Diana Vreeland (1903 - 1989) buvo tikra savitų veido bruožų ir didelės, ryškios nosies grožio čempionė. Ji nepritarė moterims, norinčioms atrodyti kaip „paršeliai ir katinukai“. Jei ji dar tebebūtų gyva, jai būtų smagu žinoti, kad nuo 2000-ųjų metų Jungtinėse Valstijose nosies plastinių operacijų skaičius sumažėjo 43 procentais. Pasak žurnalistės Madeleine Schwartz, rašančios žurnale „Garage“, rinoplastikos istorikai teigia, kad dabar ir vėl vertinami nemodifikuotos nosies veidui suteikiami išskirtiniai bruožai.

Remdamasis danguje vyraujančiais pranašingais astrologiniais ženklais, siūlau tau iš šio nuostabaus fakto pasisemti dar daugiau įkvėpimo. Artimiausios savaitės bus puikus laikas džiaugtis ir didžiuotis savo nepakartojamu, natūraliu, gamtos duotu išskirtinumu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

SKORPIONAS (spalio 23 – lapkričio 21)

„Galbūt laimė yra būtent tai: nesijausti taip, lyg turėtum būti kažkur kitur, veikti kažką kitą, būti kažkuo kitu.“ Šis rašytojo Isaaco Asimovo suformuluotas apibrėžimas tau labai pravers nuo dabar iki rugsėjo 20 d. Įtariu, kad būsi ypač linkęs priimti save tokį, koks esi ir pasaulyje jaustis kaip namuose, Skorpione.

Nesakau, kad visi įvykiai tau neš tik džiaugsmą ir ramybę. Noriu pasakyti, kad turėsi neeilinių sugebėjimų priimti aiškius sprendimus, tiksliai įkainojęs tai, kas tau geriausia. (P.S.: Štai dar vienas Alberto Camus patarimas: „Jei kaip nors ir nusidedame gyvenimui, tai ne juo nusivildami, bet tikėdamiesi kito gyvenimo ir nepastebėdami nepermaldaujamos šio gyvenimo didybės.“

REKLAMA

ŠAULYS (lapkričio 22 – gruodžio 21)

Sudariau sąrašą naujų palaiminimų, kurių tau reikės nusipelnyti per ateinančius 14 mėnesių. Kaip beišgalėdamas padėsiu tau jų siekti.

Štai tas sąrašas: praktinė laisvės giesmė ir brandi meilės giesmė; jaudinantis žaisliukas ir nekaltybės renesansas; jausmus žadinantis naujas simbolis, kuris tau padėtų sutelkti kylančius troškimus; pabėgimas nuo maro, į kurį nebenori kreipti dėmesio; įžvalgos apie tai, kaip užpildyti ertmę tarp turtingiausių ir vargingiausių savo sielos dalių; ir nutraukti saitus, kurie tau kliudo jau daugelį metų.

OŽIARAGIS (gruodžio 22 – sausio 19)

„Supratau, kad privalau arba susirasti savanorį globėją, kuris mane apkabintų ir glostytų ir šnibždėtų man į ausį saldžią tiesą šešias valandas per dieną, arba ieškoti palaimingos paguodos aštuoniose taurelėse viskio.“ Mano Ožiaragis draugas Tammuzas patikėjo man tokią žinią.

REKLAMA

Nenustebčiau, jei ir tu jaustumeisi panašiai. Pagal mano atliktą Ožiaragio laiko dvasios įvertinimą, tau būtinai reikia apsireiškimų, kuriuos galėtum gauti pakitusios emocinio intelekto būklės dėka. Galbūt dosnūs šliūksniai alkoholio ir galėtų padėti, bet daug patikimesnis ir efektyvesnis būdas būtų pasinerti į sudėtingą ir švelnumo kupiną intymumo painiavą.

VANDENIS (sausio 20 – vasario 18)

Tikroje demokratijoje gyvena mažiau nei penki procentai pasaulio gyventojų. Sveikinimus siunčiame Norvegijai, Kanadai, Australijai, Suomijai, Airijai, Islandijai. Danijai, Naujajai Zelandijai, Šveicarijai ir Švedijai. Deja, trys iš šalių, kuriose publikuojamas mano horoskopas – JAV, Italija ir Prancūzija – klasifikuojamos kaip „demokratijos su trūkumais“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tačiau jose gyventi nepalyginamai geriau nei Rusijos ar Kinijos režimuose. (Šaltinis: „The Economist“) Šis visuomeniškas mano pranešimas – tai įžanga į tau, Vandeni, skirtus namų darbus. Pasak mano astrologinės analizės, tu asmeniškai prisidėsi prie demokratijos skatinimo savo aplinkoje. Kaip galėtum padėti savo artimiesiems jaustis su tavimi lygiais, žinoti, kad klausysiesi jų poreikių ir kad jų įnašas į jūsų bendras patirtis yra svarus?

ŽUVYS (vasario 19 – kovo 20)

Poetas mistikas Kabiras rašė: „Gėlė žydi vaisiui – kai subręsta vaisius, gėlė nuvysta.“ Savo dvasiniam darbui ir už jį gaunamam atpildui apibūdinti jis panaudojo metaforą.

Sunkus vidinis darbas, kuriuo jis užsiėmė tam, kad susitapatintų su Dievu, buvo žydinti gėlė, kuri galiausiai davė vaisių. Tas vaisius – jo sąmoninga, giliai išjausta vienybė su Dievu. Manau, kad šis scenarijus tinka ir tavo gyvenimui. Ar verta nusiminti dėl to, kad gėlė nuvysta? Nieko blogo, jei truputį liūdna. Tačiau svarbiausia, kad dabar turi vaisių. Džiaukis juo ir švęsk!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų