REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
23
Komentatorius suknelė labai pralinksimino.

Pirmą kartą matuojantis naują suknelę, visuomet verta paprašyti antrosios nuomonės.

23

Pirmą kartą matuojantis naują suknelę, visuomet verta paprašyti antrosios nuomonės.

REKLAMA

Ir labai tikimės, kad ši moteris taip ir padarė po to, kai jai įkėlus savo nuotrauką su marga rožine suknele į „Instagram“, asmenukė pasklido internete.

Kadruose moteris nekaltai pozuoja - viename jų net rodo taikos ženklą, bet laisvo silueto suknelė karoliukais siuvinėta kaklo linija primena šį tą nepadoraus. Nevykę suknelės raštai labai panašūs į moters lytinius organus.

Panašu, kad moters vyras tai pastebėjo jai vos apsivilkus suknelę. Ji rašo: „Taigi, šiandien „Myer“ parduotuvėje nusipirkau suknelę, nes ji man labai patiko... Grįžusi namo iškart ją apsivilkau, kad pasirodyčiau savo mielajam, ir spėkite, ką jis pasakė???“

Komentatorius suknelė labai pralinksimino. Daugelis rašo iškart pastebėję neįprastą raštą, kiti suknelės pirkėją vadina „tikra moterimi“, dar kiti giria spalvas, o kai kurie primena, kad rožinė spalva čia ypač tinkama.

Panašu, kad suknelė susilaukė daug dėmesio – ta pati moteris pasidalino kita nuotrauka, kurioje matoma kita moteris su tokia pat suknele.

Ji atskleidė, kad suknelę jai pirko mama. Dukra rašo: „Kai mama netyčia tau nuperka „vaginos suknelę“. Šitas geras, mama. #vaginossuknelė."

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų