REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vakar Lietuvos muzikos pasaulį sujaudino netikėta ir itin skausminga žinia. Po medžioklės buvo rastas negyvas grupės „Mexicano“ narys Mindaugas Remeikis.

Vakar Lietuvos muzikos pasaulį sujaudino netikėta ir itin skausminga žinia. Po medžioklės buvo rastas negyvas grupės „Mexicano“ narys Mindaugas Remeikis.

REKLAMA

Šią naujieną tv3.lt portalui patvirtino vyro bičiulė atlikėja Aušrinė Gerikienė. Šiandien moteris taip pat sutiko pasidalinti ir kita jautria žinia.

Visi norintys atsisveikinti su žinomu atlikėju tai galės padaryti rytoj. Atlikėjo bičiulės A. Gerikienės teigimu, atsisveikinimas su dainininku vyks Balninkų miestelyje, Molėtų rajone.

M. Remeikis bus pašarvotas šiandien Marijampolės laidojimo namuose, Vokiečių gatvėje.

Rytoj, 14val. Balninkų miestelyje, Molėtų rajone bus pašarvota atlikėjo urna.

16 val. bus aukojamos Šventosios Mišios, 17 val. atlikėjo urna bus laidojama Balninkų miestelio kapinėse.

Paminėjo paskutinį gimtadienį

Mindaugui Remeikiui visai neseniai, liepos 28-ąją, suėjo 36 metai. Tą dieną socialiniame „Facebook" tinkle dainininkui netrūko sveikinimų.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, jo socialinėje anketoje nesunkiai galima pastebėti ir kitą vyro pomėgį, medžioklę. Kaip patikino A. Gerikienė, būtent po vienos tokios naktinės medžioklės ir buvo rastas atlikėjo kūnas.

REKLAMA

Kol kas nėra aišku kokiomis aplinkybėmis mirė vyras.

Šeimą lydi nelaimės

Dainininkė Milisandra Radzevičienė taip pat neslėpė sukrėtimo ir skaudžių emocijų, moteris tikino, kad ji vis dar negali suprasti, kodėl taip įvyko.

„Aš negaliu vis dar patikėti, kad tai galėjo atsitikti. Anksčiau, kai Mindaugas buvo grupės „Kvint'M“ narys, aš buvau jų didžiausia gerbėja, lankiausi jų įvairiuose koncertuose. Mes su jo broliu Egidijumi labai gerai bendraudavome, tie laikai prieš dešimt metų buvo visai kitokie – atlikėjai būdavo paprastesni, viskas buvo kitaip“, – prisiminimais dalijosi moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, kaip įvardija ir pati M. Radzevičienė, šią šeimą nuo seno lydi kiek keisti ir nelaimingi atsitikimai.

„Mama jų tragiškai žuvo, brolis Egidijus papuolė į tragišką avariją. O dabar dar ir Mindaugas... Mano vyras visiškai šoke, nes jis su Mindaugu bendravo prieš savaitę, jis atrodė labai pakilios ir puikios nuotaikos“, – emocijų neslepia ji.

Šviesi ir besišypsanti asmenybė

Moteris patikina, kad M. Remeikį jį prisimena kaip šviesų ir itin draugišką atlikėją.

„Prisimenu, kai drauge su juo dalyvaudavome muzikiniuose projektuose. Jis buvo kaip brolis – visada pozityvus, energingas, su šypsena veide. Niekada jo nemačiau be šypsenos“, – gražių žodžių kolegai negaili moteris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Anksčiau Mindaugas su broliu Egidijumi dainavo grupėje „Kvint'M“. Vėliau jis išvyko į užsienį. Iš ten sugrįžęs Mindaugas dainavo grupėje „Mexicano“.

Create free infographics with Venngage

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų