REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jei turite geltonų slyvučių, tačiau nežinote, ką su jomis daryti, turime puikią išeitį. Iš jų pavyksta nepriekaištingo skonio džemas. Derinkite su bananais ir cinamonu. 

Jei turite geltonų slyvučių, tačiau nežinote, ką su jomis daryti, turime puikią išeitį. Iš jų pavyksta nepriekaištingo skonio džemas. Derinkite su bananais ir cinamonu. 

REKLAMA

7 stiklainiukams po 250 ml reikės: 

1 kg. geltonųjų (kaukazinių) slyvučių, 8 bananų, 1 a.š. cinamono, 1 kg. uogienių cukraus, 100 ml vandens

Į puodą beriame slyvas be kauliukų, cukrų, pilame vandenį.

Pamaišydami ant vidutinės ugnies verdame, kol slyvos suminkštėja.

Tada dedame supjaustytus bananus, beriame cinamoną. Paverdame viską, kol bananai suverda ir masė ima tirštėti. Sutriname viską blenderiu ir išpilstome į stiklainiukus.

Recepto šaltinis: http://aj-receptai.blogspot.com/

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų