REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Rugpjūčio 01 horoskopas 12 zodiako ženklų:

 Rugpjūčio 01 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Protingomis kalbomis šiandien jums pavyks sustiprinti savo autoritetą bei pagerinti įvaizdį. Tai, kas dažnai lieka nepastebėta, šį kartą sulauks pripažinimo, įvertinimo. Nepažįstamas žmogus gali jus skatinti ryžtis svarbiam žingsniui, avantiūrai.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Nors būsite darbštūs ir aktyvūs, jūsų nervingas skubėjimas, neįprastas manevravimas ir ekscentriškumas gali nekaip paveikti darbo eigą ar kolegų, klientų nervus.

REKLAMA

Dvyniai

Iš ryto jums neblogai seksis komandinis darbas, bet kokia kolektyvinė veikla, tačiau nuo vidurdienio jau nieko nenorėsite matyti ir nieko rimto veikti. Jausite ramybės, vienatvės poreikį. Regis, net artimieji labiau erzins nei džiugins.

Vėžys

Iš ryto būsite gana tingiai nusiteikę, inertiški, tačiau nuo vidurdienio stiprės emocionalumas, meilės troškimas, daugės energijos. Jeigu vakare neatsispirsite abejotinai pagundai, jums bus smagu, bet rytoj jau galite dėl to pasigailėti.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Diena jus užvers svarbiais darbais ir rūpesčiais. Tačiau už atliktą darbą, suteiktą paslaugą jums bus atlyginta. Kils noras puoštis, įsigyti naujų drabužių, aksesuarų.

Mergelė

Nors diena atrodys rami ir nuotaikinga, jums nuotaiką akimirksniu gali sugadinti netikėtas incidentas, grubus įžeidimas. Verčiau nekritikuokite partnerio ir aplinkinių, neprovokuokite negatyvių reakcijų.

Svarstyklės

Tikriausiai mėginsite realizuoti planus, susijusius su kelione, pramogomis, kūryba, meile. Seksis gerinti šeimos gyvenimo sąlygas. Pravers pasiūlymai ir patarimai, kaip moderniau ir pigiau kažką įsirengti, pertvarkyti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Palanku organizuoti masinius renginius, viešus pristatymus, megzti naujus asmeninius ir dalykinius ryšius. Derėtų pasidomėti augančios kartos interesais. Bus išlaidų, jei pasikviesite svečių ar leisitės viešnagėn.

Šaulys

Būsite nusiteikę siekti savirealizacijos, džiuginti savo mylimuosius, plėsti akiratį. Galimos tam tikros reformos ar naujovės, susijusios su profesine veikla. Tačiau problemų gali kilti dėl jūsų ambicijų ir užsispyrimo.

Ožiaragis

Tikriausiai išsiaiškinsite santykius, kurie kėlė nerimą. Tai padės jums pasijusti geriau ir dvasiškai, ir fiziškai. Regis, nepagailėsite lėšų sveikatos ir grožio profilaktikai bei atstatymui.

REKLAMA

Vandenis

Jeigu veiksite darniai kartu su kitais, galėsite be kliūčių pasiekti norimų rezultatų. Galbūt sėkmingai organizuosite kokią nors pramogą, naują veiklą ar kt. Kažką intriguojamo galite sužinoti apie meilės objektą.

Žuvys

Tikėtina, kad iš pat ryto skubėsite sutvarkyti nebaigtus reikalus, turbūt susijusius su nuosavybe, verslu, o popiet jau veršitės kažkur vykti. Jei išvykstate toli ir ilgam, pasirūpinkite saugiai palikti namus.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų