REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Paskutinė liepos diena daugeliui ženklų nebus labai sėkminga: žuvims, šauliams, dvyniams ypač nežadama nieko gero.

Paskutinė liepos diena daugeliui ženklų nebus labai sėkminga: žuvims, šauliams, dvyniams ypač nežadama nieko gero.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Avinas Dabartiniai jūsų ketinimai klaidingi ar bent jau neduos laukiamų rezultatų. Mokėkite laiku nusileisti, atsisakyti to, kas nerealu. Atidėkite svarbių reikalų tvarkymą. Pasistenkite išvengti konflikto su vadovybe ir artimaisiais.

REKLAMA

Tauras Noras pagerinti situaciją ir dėl to griebtis naujovių, ieškoti nestandartinių sprendimų savo veikloje gali viską sužlugdyti. Būkite pasiruošę nemalonioms staigmenoms.

Dvyniai Nepalanki diena: nieko neprarasite, jei atidėsite visus reikalus, keliones ir leisite sau ramiai pailsėti namuose. Saugokite savo turtą bei sveikatą.

Vėžys Atidėkite svarbius sumanymus. Nesielkite karštakošiškai, nereaguokite į provokacijas: tai gali ne tik sunaikinti tai, ką esate pasiekę, bet ir užkirsti kelią į sėkmę. Neskubėkite nusivilti nei savimi, nei draugais.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Vargu ar šios dienos norai įgyvendinami, todėl nesinerkite iš kailio ko nors siekdami. Kitą dieną kur kas geriau suprasite, ko jums reikia ir kaip tai laimėti.

Mergelė Nebūkite tiesmuki, atsargiau vertinkite išgirstus dalykus, neskubėkite reikšti savo nuomonės, žadėti, įsipareigoti: viskas išeis atvirkščiai. Sąžiningai, atidžiai vykdykite savo kasdienes pareigas.

Svarstyklės Gali tekti išgirsti netikėtų priekaištų iš vadovybės ir net artimųjų. Aplinkiniai nebus objektyvūs, tačiau ginčytis, įrodinėti savo teisumą bus tuščias darbas, atidėkite tai kitos savaitės pradžiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Nepraraskite atidumo, budrumo dirbdami, taip pat bendraudami su svetimais žmonėmis tarnybos reikalais. Pasisaugokite, kad nebūtumėte įtraukti į kompromituojantį reikalą.

Šaulys Nesmagi diena: teks pasijaudinti. Būkite atidūs smulkmenoms, atliekamų darbų kokybei. Stenkitės būti taktiški kolegų atžvilgiu, klysta visi.

Ožiaragis Nesiaiškinkite teisybės, niekam nieko neįrodinėkite: liksite nesuprasti, neįvertinti. Darbe galite nukentėti dėl kolegų ar partnerių žioplumo. Atsakingų darbų niekam nepatikėkite.

Vandenis Būkite atsargūs darbe, kelyje. Kol kas gali tekti atidėti svarbų reikalą, susitaikyti su siūlomomis sąlygomis.

Žuvys Nepalanki diena: galimos problemos per partnerius, taip pat nesklandumai dėl laiku nesutvarkytų dokumentų.

vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų