REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
16
Nėštumas (nuotr. 123rf.com)

Prietarų ir įvairiausių įsitikinimų apie nėščias moteris galima išgirsti daug. Sakoma, kad besilaukiančių moterų energetika pakinta, joms jokiu būdu negalima prieštarauti arba burtis. Vis dėlto, kur yra tiesa, o kur prasimanymai?

16

Prietarų ir įvairiausių įsitikinimų apie nėščias moteris galima išgirsti daug. Sakoma, kad besilaukiančių moterų energetika pakinta, joms jokiu būdu negalima prieštarauti arba burtis. Vis dėlto, kur yra tiesa, o kur prasimanymai?

REKLAMA

Būrėja-astrologė Laura Lana atskleidžia visą tiesą apie nėščias moteris, jų energetiką bei įgyjamas galias.

„Nuo senų laikų nėščias moteris vengiama burti. Dėl ko taip yra, vyrauja kelios versijos. Pirmiausia, reikia prisiminti, jog nėščioji yra be galo jautri visais atžvilgiais: tiek energetiškai, tiek fiiziškai“, – aiškina būrėja.

Pasak jos, besilaukianti moteris energetiškai yra labai trapi ir pažeidžiama. Taip pat moters kūne užsimezgusi nauja gyvybė skleidžia savąją energetiką, tad buriant galima nuskaityti ir ją, kas gali pakenkti vaisiui.

Pavojai buriantis

Vis dėlto, konkrečios nuomonės, ar besilaukiančioms moterims galima burtis – nėra, tačiau neretai pačios būrėjos dėl įvardintų priežasčių atsisako priimti tokias klientes. Kitu atveju, buriant besilaukiančią moterį, reikalinga kitokia būrimo technika, nei įprastai.

REKLAMA
REKLAMA

„Pirmiausia, labai svarbu žinoti, kiek laiko moteris yra nėščia ir nuslėpti to nuo būrėjos tikrai nederėtų“, – pataria Laura Lana.

Burti nėščią moterį iki 3 mėnesių yra itin nerekomenduojama, kadangi būrimo metu daroma įtaka ne tik moters energetiniam laukui, tačiau ir kūdikiui. Taip pat iki 3 mėnesių yra padidinta persileidimo rizika, kam būrimas taip pat gali turėti įtakos.

REKLAMA

Astrologės teigimu, nuo 3 iki 6 nėštumo mėnesių būrimas tampa nebe toks pavojingas, nes kūdikiui būrimo seanso metu galima „uždėti“ apsaugą ir dirbti tik su mamos energija.

„Dažnai būrėjos nežino, kaip tai atlikti ir dirba su negimusio kūdikio bei mamos energetika vienu metu, dėl ko būrimo rezultatas tampa visiškai iškreiptas ir netgi neteisingas, nes nuskaitomos dvi energijos“, – tikina pašnekovė.

Kadangi besilaukiančios moters emocinė būsena yra ypač jautri, kai kurios būrimo metu pasakytos pranašystės gali pernelyg sujaudinti ir sukelti didelį stresą. Vis dėlto, būrėja pasakoja, kad iki šiol savo praktikoje su tokiais atvejais nesusidūrė ir besilaukiančias klientes būrimas kortomis tik nuramino.

REKLAMA
REKLAMA

„Todėl jei laukiatės ir norite išsiburti, tačiau tam būtinybės nėra, rekomenduočiau visgi tai atidėti iki kol gims vaikelis“, – pataria moteris.

 

Išskirtinės galios

Nėščiosios energetinės zonos, dar kitaip vadinamos čakromis, yra kur kas atviresnės ir aktyvesnes, nei įprastai. Dėl šių priežasčių astrologė rekomenduoja aplinkiniams su besilaukiančiomis moterimis elgtis atsargiai, kadangi jos įgyja savotiškų galių.

„Ne veltui yra daug istorijų apie tai, kaip nėščiosios arba pagimdžiusios moterys įgyja neapsakomą intuiciją, gali netgi numatyti ateitį. Būtent dėl čakrų suaktyvėjimo moteris tampa ypatinga“, – sako Laura Lana.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tuomet, anot būrėjos, tokios moters mintys kur kas lengviau materializuojasi, o prakeiksmas arba negeras palinkėjimas įgauną itin stiprų poveikį. Norint to išvengti, nuo senų laikų yra sakoma, kad nėščiosios pykdyti nedera.

„Ne tik pykdyti, tačiau patariama ir neprieštarauti, nes tai gali moteriai sukelti disbalansą, dėl ko vėliau tiek kūdikis, tiek mama gali prastai pasijusti. Nėščias moteris reikia labai saugoti, jas gerbti ir mylėti, apgaubti šiluma ir saugumo jausmu“, – akcentuoja būrėja Laura Lana.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų