REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
54
Horoskopas (nuotr. 123rf.com)

Šis sekmadienis nedėkingas daugeliui Zodiako ženklų: būkite atsargūs

Liepos 29 horoskopas 12 zodiako ženklų:

54

Liepos 29 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Šios dienos sėkmė nebus pastovi, tad neskubėkite nei labai džiaugtis, nei nuliūsti. Galimos apgaulės per užsieniečius. Nereikėtų tenkinti visų vaikų prašymų.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Galima painiava, susijusi su jūsų veikla bei vardu. Iš finansinių dalykų nesitikėkite naudos. Šiandien gauti pasiūlymai vargu ar bus perspektyvūs: neskubėkite sutikti, atidėkite tai ilgesniam laikui. Nederėtų rimtai žiūrėti į meilės prisipažinimus.

REKLAMA

Dvyniai

Dėl nieko nebūkite tikri, venkite žadėti, nieko negarantuokite, mažiau klausykite, ką draugai kalba, ypač jei reikalas susijęs su pinigais arba meile. Tai visiškai netikusi diena prisiekti ištikimybę.

Vėžys

Nepasiduokite įkalbinėjimas, ar spaudimui, nors ir galite būti verčiami apsispręsti. Ko gero itin stigs teisingos informacijos bei tikrų garantijų. Venkite pokalbių rizikingomis temomis su mylimu žmogumi.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Viskas bus gerai! O štai noras padaryti geriau šiandien pražūtingas. Nepriimkite svarbių sprendimų, susijusių su veikla, meile, santuoka.

Mergelė

Netvarkykite finansinių reikalų, jei nenorite, kad jie virstų problemomis. Visiškai netinkamas laikas santykiams su sutuoktiniu aiškintis: gali paaiškėti, kad tik skyrybos jums pagelbės.

Svarstyklės

Susitikimai, pokalbiai, išgirstos naujienos gali nustebinti, šokiruoti, kitaip tariant, atverti akis. Daugiau klausykite, mažiau atskleiskite savo nuomonę, nesivelkite į diskusijas ir neskubėkite daryti išvadų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Sudėtinga diena. Pasistenkite mažiau reaguoti į įvairius nesklandumus. Kad ir kuo užsiimsite, neskubėkite: ramybė apsaugos nuo netikėtumų.

Šaulys

Nesiaiškinkite meilės santykių: pareikštos pretenzijos nieko neišspręs, tik padės vėliau visiškai susipykti. Mažiau paisykite blogų atsiliepimų apie mylimą žmogų, nors jūsų draugai gali įtikinamai peikti jūsų pasirinktą meilės objektą.

Ožiaragis

Jei jūsų darbas susijęs su pinigais arba informacija, diena gali pažerti nemalonių staigmenų. Būkite pagarbūs su kolegomis, klientais, ypač venkite ginčų.

REKLAMA

Vandenis

Kad ir kas nutiktų, nesutrikite, nepraraskite pusiausvyros, nors galite sužinoti dalykų, kurių visai nesitikite nei iš draugų, nei iš partnerių, nei iš sutuoktinio. Mokėjimas bendrauti, atjausti šiandien itin padės.

Žuvys

Greičiau pavargsite, susirgsite, tad galite padaryti daugiau klaidų nei paprastai ar pamesti reikalingą daiktą, instrumentą. Pavyduliavimas gali liūdnai baigtis.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų