REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
63
Vienatvė (nuotr. 123rf.com)

Antros pusės neturintiems žmonėms kartais ne tiek liūdna būti vieniems, kiek jiems iki gyvo kaulo įgrista įkyrus santykių patarimai. Todėl portalas SuperHeroYou atrinko 10 geriausių patarimų tiems, kurie dar nerado sau poros.

63

Antros pusės neturintiems žmonėms kartais ne tiek liūdna būti vieniems, kiek jiems iki gyvo kaulo įgrista įkyrus santykių patarimai. Todėl portalas SuperHeroYou atrinko 10 geriausių patarimų tiems, kurie dar nerado sau poros.

REKLAMA

Pažinkite save

Tai pirmasis patarimas, nes jis pats svarbiausias. Jei nežinote, kas esate, kaip galite būti prasmingų santykių dalis? Bręstant svarbu sprasti, kas esate ir ko norite, nes jūs nuolat keičiatės, net jei to nepastebite.

Žinokite, ko norite

Ši užduotis sudėtinga, tačiau ypač svarbi. Suvokti, ko norite, gali užtrukti visą amžinybę, bet vos tai pasieksite, santykiuose bus lengviau gauti tai, ko norite. Ar norite gyventi su kuo nors kartu? Ar norite santuokos? Ar norite neįpareigojančių santykių? Visi šie klausimai turi atsakymus, bet atlikti išsamią savianalizę reikia laiko.

Nesijauskite blogai

Kai kas mano, kad visų problemų sprendimas – santykiai. Klaidinga taip mąstyti, nes vienatvė apskritai nėra problema, tai tiesiog būsena. Jūs esate nuostabus nepaisant jūsų santykių statuso.

REKLAMA
REKLAMA

Nėra vieno teisingo būdo būti santykiuose

Kai pagaliau rasite santykius, kurių ieškote, nelyginkite savęs su savo draugais ir jų santykiais, nes kiekviena pora skirtinga. Du žmonės poroje patys nusprendžia, kas jiems tinka ir čia nėra „vieno dydžio“, kuris tiktų visiems.

REKLAMA

Valdykite savo lūkesčius

Šis patarimas eina koja kojon su poreikiu žinoti, ko norite. Kai pradedate santykius, turite žinoti du dalykus: ko santykiuose galite tikėtis iš savęs, ir ko – iš savo partnerio.

Bendraukite

Kiek valandų praleidote besiskųsdami savo draugams apie rūpesčius, o kiek juos išties spręsdami? Jei kažkas, ką jūsų partneris daro, jus erzina, nebijokite apie tai pasikalbėti.

Turėkite ilgalaikių planų

Vargu, ar norite su savo visiškai nauju partneriu kalbėtis apie tai, kur veda jūsų santykiai. Tačiau amžiaus šio svarbaus pokalbio neatidėsite. Kažkada teks abiem atskleisti savo kortas ir aptarti, kur norėtumėte būti po pusmečio, metų ar poros.

REKLAMA
REKLAMA

Pasikliaukite specialistais

Savo problemas dažniausiai aptariate su draugais ar šeima? Geriau atidžiau pamąstykite apie tai, kas ir ką jums pataria. Jei jums reikia rimtos pagalbos iškilus problemų santykiuose, kreipkitės, jei ne į specialistą, tai bent į artimąjį, kuris išugdė stabilius ilgalaikius santykius.

Būti vienam ir jaustis vienišam

Kartais žmonės mano, kad vien dėl to, kad neturi antros pusės, yra vieniši. Tai melas. Yra skirtumas tarp buvimo vienam ir vienatvės pojūčio. Juk jus supa jūsų šeima ir draugai!

Ar norite santykių, o gal tik naudos iš jų?

Tiesa, kad puikūs santykiai gali pakylėti, suteikti jėgų ir atskleisti jūsų geriausias savybes, tačiau sukurti tokius santykius ne taip paprasta. Dar sunkiau tokius santykius puoselėti ir išlaikyti. Tad prieš imdamiesi kurti santykius paklauskite savęs, ar tikrai norite užsiimti tokiu „darbu“, o gal tik ieškote kompanijos jus lydėti į draugus vestuves ir leisti vienišus vakarus kartu?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų