REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
16
Skyrybos (nuotr. 123rf.com)

Didžiosios Britanijos Valstybinio statistikos departamento duomenimis, 2016 metais Anglijoje ir Velse išsiskyrė 106 959 priešingų lyčių porų.

16

Didžiosios Britanijos Valstybinio statistikos departamento duomenimis, 2016 metais Anglijoje ir Velse išsiskyrė 106 959 priešingų lyčių porų.

REKLAMA

Santykiai išyra dėl įvairiausių priežasčių, bet naujai atlikta apklausa atskleidė TOP10 priežasčių, dėl kurių skiriasi moterys, rašoma dailystar.co.uk.

Atliktos apklausos duomenimis, pati dažniausia skyrybų Jungtinėje Karalystėje priežastis yra skirtingi gyvenimo tikslai.

Antrąją vietą užima neištikimybė, o toliau sąraše rikiuojasi nuolatiniai barniai ir intymumo trūkumas. Penktoji dažniausia skyrybų priežastis – psichinės ligos: ją įvardijo 5,6% moterų.

Šeštąją vietą užėmė nepriimtinas elgesys, į kurį įeina netinkami su emociniais, fiziniais ar finansiniais dalykais susiję poelgiai. Septintojoje vietoje – nuobodulys: 4,2% apklaustųjų teigė, kad būtent tai buvo jų ilgalaikius santykius sugriovusi priežastis. Toliau rikiuojasi fizinis smurtas, buitinės ir su piniginiais klausimais susijusios problemos.

REKLAMA
REKLAMA

Vieno didžiausių išsiskyrusiems vienišiems tėvams skirtų pažinčių portalų organizuotame tyrime dalyvavo net 43 000 moterų.

„NextLove“ generalinė direktorė Sigurda Vedal sakė: „Toks bendrų interesų trūkumas ilgą laiką gyvenant kartu taip pat gali privesti prie antrosios sąrašo priežasties.

REKLAMA

Nors neištikimybė kartais gali būti veiksmingas būdas išgelbėti santuoką, neretai ji taip pat sugriauna santykius. Tiesa ta, kad 29,2 apklaustų moterų teigė, kad jos išsiskyrė dėl svetimavimo.“

Štai TOP10 priežasčių, dėl kurių moterys palieka savo vyrus:

1. Skirtingi gyvenimo tikslai 2. Neištikimybė 3. Nuolatiniai barniai 4. Intymumo trūkumas 5. Psichinės ligos 6. Nepriimtinas elgesys 7. Nuobodulys 8. Fizinis smurtas 9. Buitinės problemos 10. Finansinės problemos

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų