REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Liepos 22 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Liepos 22 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Galite sužinoti ne pačių smagiausių dalykų iš sutuoktinio ar dalykinių partnerių praeities, tačiau prieš aiškindamiesi santykius gerai apgalvokite padarinius.

Tauras Sudėtingas laikas. Neleiskite sau veltis į ginčus, nereaguokite į konkurentų provokacijas. Galite nukentėti dėl negrąžintos skolos ar netesėto pažado.

Dvyniai Saugokite autoritetą: neatsargus pokalbis gali tapti žinomas aplinkiniams, ypač tėvams, ir tai sugriaus jūsų planus, pakirs pasitikėjimą jumis.

Vėžys Šiuo metu esate linkę save apgaudinėti. Tad jokių impulsyvių sprendimų, kitaip patys sau tapsite priešais. Ramiai vykdykite kasdienes pareigas, kruopščiai atlikite užduotis.

Liūtas Galite išvysti tai, kas anksčiau nuo jūsų buvo slepiama, – atsivers antra medalio pusė. Galbūt kitaip imsite vertinti savo draugus, mylimą žmogų, o gal ir veiklą. Jei jums tai nepatiks, pirmiausia nurimkite.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Nepasiduokite baimei, nesileiskite kitų gąsdinami, spaudžiami. Būtent dabar galite prieš save nuteikti žmogų, kuris anksčiau jus palaikė, įsivelti į nenaudingą ginčą su partneriu ar kokią nors intrigą, papulti į pavojingą priklausomybę.

REKLAMA

Svarstyklės Pavojingas laikas: galite nukentėti rizikuodami, leisdamiesi į konkurencinę kovą. Noras pasirodyti, pasižymėti išprovokuos pavojingus žingsnius. Stenkitės išgirsti aplinkinių pretenzijas. Būkite švelnesni, atlaidesni savo vaikams.

Skorpionas Nesigriebkite konkrečių veiksmų, venkite žadėti ir įsipareigoti. Santykių aiškinimasis su antrąja puse gali baigtis skyrybomis.

Šaulys Įtampa bus stipri, sunkiai visur spėsite ir nejučiomis patys savo rankomis padarysite negerų (gal būt ir nepataisomų) dalykų. Šiandien nereikėtų rizikuoti, nervintis, pykti. Pagaliau juk viskas praeina. Tad iš susijaudinimo nepraraskite blaivios nuovokos.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis Klystate, jei manote, jog pagaliau viskas aišku ir žinote išeitį. Neleiskite niekam kištis į jūsų asmeninius bei šeimos reikalus. Venkite smalsių žmonių. Labiau pasaugokite sveikatą.

Vandenis Galite patirti problemų dėl informacinės painiavos dalykiniuose reikaluose ar dėl savo vaikų, o gal mylimo asmens elgesio. Neskubėkite daryti išvadų, kaip ir demonstruoti savo nuomonės, įsitikinimų: perlenksite lazdą.

Žuvys Jums trūks objektyvumo bei atsargumo, tad venkite ginčų. Nerizikuokite būdamas kelyje. Gali gesti darbo technika.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų