REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
N. Šulijos horoskopas

Didysis savaitės horoskopas: 1 Zodiako ženklui – ypatinga sėkmė

Naglio Šulijos savaitės horoskopas

Kaip ir kiekvieną savaitę, Naglis Šulija kiekvienam Zodiako ženklui paruošė visą gausybę naujienų. Pasak naujausio savaitės horoskopo, kai kurie ženklai gyvens tiesiog sėkmės ir pakilimo laikotarpį, nors, tiesa, sėkmė žada tikrai ne visiems. 

12

Kaip ir kiekvieną savaitę, Naglis Šulija kiekvienam Zodiako ženklui paruošė visą gausybę naujienų. Pasak naujausio savaitės horoskopo, kai kurie ženklai gyvens tiesiog sėkmės ir pakilimo laikotarpį, nors, tiesa, sėkmė žada tikrai ne visiems. 

REKLAMA

Avinas.

Kiek daugiau darbų darbe gali būti savaitės viduryje, bet ir tuomet persidirbti nepavyks. Iš tiesų metas palankus linksmintis (progų gali pasitaikyti ne viena ir ne dvi) ar kurti ką gražaus ir įdomaus – įkvėpimo tikrai nestigs. Tinkamas metas rūpintis sveikata. 

Jautis.

Darbe dirbti tarsi ir reikės, bet vargu ar pakaks tam tinkamo nusiteikimo, todėl viskas vyks taip, kaip vyks. Iš tiesų palankus metas visokiai veiklai namie, tiktų ir visokius šeimos reikalus tvarkyti. Nestigs ir progų smagiai pasilinksminti, nebus keista, jeigu atsigaus ir jausmai.

Dvyniai.

Būsite labai judrūs, atviri, daug ir su džiaugsmu bendrausite – ir su senais draugais, ir su naujais pažįstamais, tačiau dirbant su dalykine informacija sklandumo gali pritrūkti. Labai geras metas stengtis, kad namai būtų dar gražesni, jaukesni, o namiškiai – laimingesni. 

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys.

Gali būti, jog dabar rūpės piniginiai, turtiniai reikalai, galimybė gauti naudos. Atrodo, pastangos šioje srityje jos ir atneš, gal tik ne visi būdai veiks vienodai gerai. Rūpesčiai nenumalšins noro bendrauti, o progų tikrai nestigs. Svarbiais susitikimais žada apdovanoti savaitgalis.

REKLAMA

Liūtas.

Būsite puikios nuotaikos, energingi, veiklūs, dėl to puikiai seksis tie darbai ir veikla, kurios imsitės patys, sklandumo pristigti gali tik penktadienį. Dalykiniai reikalai klostysis ne taip sklandžiai. Atrodo, sėkmė lydės ir tvarkant piniginius reikalus, siekiant finansinės naudos.

Mergelė.

Būsite atsipalaidavę, ramūs, jausmingi, linkę pasimėgauti visais prieinamais gyvenimo malonumais – būsena labai tinkama atostogoms, bet ne darbui. Žinoma, jei veikla susijusi su grožio, patogumų dalykais, tuomet kurti seksis puikiai. Gali būti, kad ir jausmai turės progų atsiskleisti.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės.

Dabar svarbiausi bus artimi draugai ir bendraminčiai dalykinėje veikloje. Su pirmaisiais bus lengva daryti ką nors visiems linksmo ir smagaus, tik reikia žinoti, kad penktadienį gali būti nesklandumų; o kolegos darbe nešykštės puikių idėjų, kurias bus galima pritaikyti netolimoje ateityje.

Skorpionas.

Netikėtai, nejučia darbe gali imti ir padaugėti darbo, visokių neatidėliotinų užduočių, svarbios veiklos. Ką gi, teks raitotis rankoves ir kibti į viską iš eilės, kartu darbo savaitės pabaigoje pasisaugojant gedimų, avarijų ir panašių dalykų. Pertvarkoms namie gali pritrūkti ūpo. 

Šaulys.

Darbe gali būti ne tiek darbo, kiek kažkokių smagių, malonių aplinkybių, kurios įprastą rutiną labai praskaidrins. Tačiau išties didelė sėkmė laukia profesionalių grožio kūrėjų. Labai palankus metas smagiai kelionei – ir pailsėti pavyktų puikiai, ir gražių įspūdžių pasisemti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis.

Atrodo, laukia labai rami savaitė – darbe darbo ne per daugiausia, namie – viskas savo vietose, iššūkiai ar svarbūs darbai menkai tikėtini. Palankus metas kelionėms, ypač skirtoms maloniam poilsiui. Savaitės pabaiga gali atnešti sėkmę asmeninių finansų srityje. 

Vandenis.

Vidinė būsena bus – „tarsi kažką daryti reikia, bet niekaip negaliu prisiruošti“. Vasara… Laimė, labai aktyvūs žada būti patys artimiausi žmonės, ir jums beliks tik palaikyti jų aktyvumą – tai bus naudinga visiems. Visgi savaitės pabaigoje diplomatija irgi gali praversti.

Žuvys.

Kiek smarkiau padirbėti darbe galbūt reikės tik savaitės pradžioje, vėliau viskas sugrįš į ramios vasaros režimą. Kita vertus, visą laiką bus ką veikti, aptingti nepavyks. Labai palankus metas palaikyti, puoselėti santykius su svarbiais jums asmenimis.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų