REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Liepos 21 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Galbūt turėsite reikalų, susijusių su pramogų, šventinių renginių organizavimu arba dalyvavimu konkursuose ir pan. Kūrybinis arba romantinis interesas sukels energijos antplūdį bei puikių emocijų.

Tauras Rimčiau dirbkite pavestus darbus, laikykitės disciplinos reikalavimų. Galbūt spaus darbų ar skolų atidavimo terminai. Raskite laiko sveikatai ir grožiui naudingoms procedūroms.

Dvyniai Gyvenimo ar verslo partneris jums gali iškelti didelių reikalavimų. Pasistenkite jį suprasti, įsigilinkite. Parodykite iniciatyvą, jei norite susitikti su jus dominančiu asmeniu. Rezultatai nenuvils.

Vėžys Jeigu nesate įsivėlę į rizikingas aferas, diena bus rami, produktyvi, o vakaras apskritai šaunus, plečiantis akiratį, teikiantis nekasdieniškų įspūdžių. Jei turite skolų, pasirūpinkite jas laiku atiduoti.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Šiandien palanku derėtis su užsieniečiais. Galimi netikėti tokio žygio rezultatai. Kai kuriuos sumanymus realizuosite be didelių pastangų.

Mergelė Šiandien teks rimčiau padirbėti, jei nenorite prarasti užimamų pozicijų darbe. Gali būti, kad išgyvensite ir dėl artimų žmonių nesėkmių. Derėtų stengtis nesusipykti su tais, kurie jums svarbūs, kad ir kaip jus erzintų jų argumentai.

REKLAMA

Svarstyklės Šiandien galite įveikti tai, kas ne visuomet pavyksta. Tapsite komunikabilesni, linkę užmegzti naujas pažintis, organizuoti susitikimus su bendraminčiais, senais bičiuliais.

Skorpionas Būsite gana tingiai nusiteikę, sumažės visoks jūsų aktyvumas, išskyrus polinkį fantazuoti, kurti nerealius planus. Galbūt teks lankyti ar slaugyti ligonį, pirkti vaistus, medikamentus, teikti ar pasiimti labdarą.

Šaulys Jeigu turite tikslą, šiandien pravartu jo siekti. Ką bedarytumėte, galvokite apie pasekmes ir perspektyvą.

Ožiaragis Ši diena privers pagalvoti apie materialinius reikalus. Neblogas metas ieškoti norimų prekių, galimų verslo dalininkų, rėmėjų. Tikriausiai pavyks gauti reikiamą informaciją, tinkamai apsipirkti ar pasireklamuoti.

REKLAMA
REKLAMA

Vandenis Tikriausiai sėkmingai, nors ir nelengvai derėsitės, tarpininkausite. Gerbkite ir mylėkite save, ir raskite kuo pamaloninti kūną bei sielą. Nevenkite pabendrauti su žmonėmis, iš kurių yra ko pasimokyti.

Žuvys Norite ar nenorite tikriausiai teks imtis buitinių darbų, derinti savo poreikius bei interesus ir planus su namiškių užgaidomis. Nepasiduokite neigiamoms emocijoms.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų