REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Astrologų prognozėmis, šiandien daugumai teks nemažai įdėti darbo, kad diena būtų sėkminga. Tiesa, vienam zodiako ženklui šiandiena yra naujų galimybių diena. 

Astrologų prognozėmis, šiandien daugumai teks nemažai įdėti darbo, kad diena būtų sėkminga. Tiesa, vienam zodiako ženklui šiandiena yra naujų galimybių diena. 

REKLAMA

Liepos 19 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas Tai gali būti įdomi, smagi diena. Noriai bendrausite su vaikais, gerbėjais, publika. Regis, jums seksis atskleisti savo gabumus, patraukti kitų dėmesį savitu požiūriu bei argumentais ar kt.

Tauras Gana neutrali diena, kaip pasiklosite, taip išsimiegosite. Nesistenkite visko tempti vieni, dalinkitės pareigomis, tarkitės dėl išlaidų, naujovių. Jeigu taisote sveikatą, koreguojate išvaizdą, tikėtini geri rezultatai.

Dvyniai Tai diena, kuomet svarbią reikšmę ateičiai turi ir santykių, sutarčių nutraukimai, ir jų užmezgimai. Pagaliau turėtų būti padėti galutiniai taškai, o popietiniai jūsų poelgiai gali lemti ištisą pasekmių grandinę.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys Prieš prisiimdami naujus įsipareigojimus, ypač finansinius, pirmiausia susitvarkykite su senaisiais. Peržiūrėkite sutartis, ar nereikia kurios nors nutraukti ar pratęsti.

REKLAMA

Liūtas Galite sulaukti žinių iš nepažįstamų žmonių ar valdininkų. Regis, nustebins asmuo iš užsienio arba tiesiog įsisvajosite apie permainas savo gyvenime. Pasiūlymus, patarimus, idėjas verta apmąstyti, o ne nurašyti į svajonių skyrelį.

Mergelė Jeigu būtina, šiandien tvarkykite dokumentus, kreipkitės į valdžią dėl leidimų, oficialių raštų, patvirtinimų, atsiskaitymų. Naudokitės tomis progomis, kurios dabar įmanomos.

Svarstyklės Šiandien teigiamai veiksite aplinkinius ir jie jus. Žadinsite romantiškas emocijas, draugiškumo bei solidarumo jausmus. Pravartu pamėginti atnaujinti jums svarbius santykius, jeigu jie neseniai patyrė krizę.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Šiandien palankiausia būtų negalvoti ir nekalbėti apie jokius rimtus reikalus. Deja, gali būti, kad dėl alkoholio, netinkamų produktų ar vaistų vartojimo kils šiokių tokių problemų.

Šaulys Tai gali būti naujų galimybių diena, kai po ilgų pastangų ims ryškėti rezultatai ar perspektyvos. Visa tai gana trapu, tad nesielkite atsainiai. Regis, pasireikšti leis arba smalsumą patenkins kažkoks renginys ar kelionė.

Ožiaragis Svarbu užbaigti senus, svarbius reikalus, o po to jau galite ramiai projektuoti būsimus žingsnius, ypač susijusius su nuosavybės aktualijomis, verslu. Galite gauti lauktą žinią.

Vandenis Savo energiją nukreipkite į darbą ir kūrybą, o ne į tuščius ginčus ar ambicijų demonstravimą. Nuo to priklausys, kaip pakryps pokalbis, turėsiantis įtakos jūsų profesinei, finansinei padėčiai, autoritetui.

Žuvys Trokšite komforto, prabangos, patogumų. Galbūt kažką rimtai pertvarkysite, keisite. Tai gali kainuoti daugiau nei apskaičiavote iš anksto. Padovanokite savo artimiesiems bent lašelį šilumos: jie bus už tai dėkingi.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų