REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Liepos 18 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Nepervertinkite savo galimybių, nes šios dienos pastangos gali duoti priešingų rezultatų: nė nepastebėsite, kaip virsite sau priešu, pakenksite vaikams ar žmogui, kurį mylite.

Tauras Būkite apdairūs bendraudami, dirbdami su informacija, ką nors remontuodami, tvarkydamiesi. Ši diena labiausiai tinkama tvarkytis namuose.

Dvyniai Sunki pirma dienos pusė, kai tuščia laukti teisybės, tad nenorėkite būti suprasti, išgirsti, įvertinti ir labiau derinkitės prie aplinkybių.

Vėžys Iki pietų pavojų, nuostolių ir kitokių nemalonių staigmenų metas. Mažiau tikėkitės sėkmės ir naudos, taip pat niekur nepersistenkite.

Liūtas Jus gali nuvilti asmuo, kuriuo pasitikėjote, kuris buvo jums autoritetas, tik to nereikėtų sureikšminti: viskas dar keisis, ir tai suprasite jau antrąją dienos pusę.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Gerai dirbti nebus lengva, o reikalaujama iš jūsų bus tikrai daug. Tiek aplinkiniai, tiek vadovas gali klaidingai vertinti jūsų elgesį. Bus geriau, jei nesitikėsite teigiamų įvertinimų pirmąją dienos pusę. Vėliau tinka pamąstyti apie savo karjeros planus.

REKLAMA

Svarstyklės Rytas provokuos permainoms, tačiau ši diena tikrai netinkama ką nors keisti, nebent atsisakyti žalingo įpročio. Popiet idealus laikas planams kurti.

Skorpionas Liūdesys – ne išeitis, tačiau optimizmas irgi gali pakenkti. Nebrandinkite vilčių pirmą dienos pusę: tai praradimų, nusivylimų ir ne visai malonių praregėjimų metas. O štai popiet pats laikas pasvajoti.

Šaulys Kad ir kas atsitiktų, nepasiduokite impulsui ir nepraraskite savitvardos. Jūsų agresyvumas išaugs, tad būkite atidūs, kad nesusipyktumėte su artimaisiais, dalykiniais partneriais.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis Nesitikėkite, kad dabartines problemas jums pavyks išspręsti greitai ir lengvai. Gali kilti rūpesčių namuose ir darbe dėl finansinių nesklandumų.

Vandenis Painus, apgaulingas laikas: situacija gali pasirodyti geresnė, nei yra iš tiesų. Nevarginkite savęs bendravimu, ypač su valdininkais, vadovybe, nepriimkite atsakingų sprendimų: galite rimtai pakenkti savo karjerai, sugadinti santykius su mylimu žmogumi.

Žuvys Neverta kur nors skubėti, juolab tvarkyti svarbių reikalų. Geriausia ilsėtis ir dieną ramiai praleisti namuose, daugiau šilto dėmesio skiriant artimiesiems. Venkite bet kokių konfliktų su vaikais bei mylimu asmeniu.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų