REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Liepos 17 horoskopas 12 zodiako ženklų:

 Liepos 17 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Jums seksis gvildenti kitų žmonių gyvenimiškas problemas, rinkti informaciją apie tai, aprašinėti, patarinėti, konsultuoti. Popiet jau teks atsigręžti į savo šeimą, partnerį. Regis, ir patys sulauksite trokštamo artumo.

Tauras Jums reikėtų vengti spekuliacijų, aferų ir pasikliauti patikrintomis metodikomis, bent jau kol kas. Tikriausiai planuosite pramogas, renginius, išvykas, o gal pavakariais jau ir aktyviai tai realizuosite.

Dvyniai Jausitės gebantys ginti savo ir kitų interesus, teises. Pasinaudokite šia pasitikėjimo savimi akimirka, jei norite nuveikti kažką tokio, kam anksčiau trūko ryžto. Vis dėlto nepamirškite, kad ir jūsų oponentai turi jausmus bei teises.

Vėžys Tikriausiai šiandien teks iš peties padirbėti. Regis, rezultatų norėsis greitesnių ir dosnesnių, nei realiai gausite. Tačiau vakare sulauksite dėmesio ir pagalbos iš tų, kurie jums neabejingi. Galite užmegzti reikšmingą partnerystę.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Rytas gali kiek sugadinti nuotaiką, jeigu darbe ar su partneriu teks aiškintis dėl nesutvarkytų reikalų. Galbūt su nerimu lauksite tyrimų rezultatų ar su įsidarbinimu, paskola, užsieniu susijusio atsakymo.

REKLAMA

Mergelė Gali būti sunku susilaikyti neišlaidavus gražiems dalykėliams, kurių veikiausiai visiškai nereikia. Įmanomi kontaktai su užsieniečiais, įtakingais veikėjais. Dėmesio, išlaidų gali pareikalauti su kelione susiję reikalai.

Svarstyklės Regis, aplinkybės privers labiau susirūpinti dalykinėmis problemomis, domėtis įstatymais ar situacija užsienyje. Daug reikš mylimo žmogaus, draugų palaikymas ir jo išties galima tikėtis.

Skorpionas Diena darbinga, žaisminga, kupina idėjų, polėkio. Palanku derėtis, demonstruoti pasiekimus, privalumus. Regis, pavyks sulaukti įvertinimo, susitarti dėl abipusiai naudingų dalykų, projekto, bendradarbiavimo ar pan.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Iš ryto vikriai suksitės ir aktyviai bendrausite, o popiet iniciatyvos jau beveik nerodysite. Vakaras bus malonus, jeigu galėsite matyti mylimus žmones, būti šalia, jaustis suprasti ir priimami su visomis savo silpnybėmis.

Ožiaragis Būsite neramūs ir gal kiek tingūs. Galimas trikdantis nesusipratimas. Jei norite to išvengti, nesileiskite į ginčus. Vakaras turėtų būti malonesnis, ypač jei jį leisite ramiai, prioritetą teikdami asmeniniam pomėgiui, šeimai.

Vandenis Šiandien turbūt įsigysite planuotą prekę, sudarysite planuotą sutartį. Galite gauti viliojamą pasiūlymą, kuriam negalėsite atsispirti. Įmanomas materialinis laimėjimas arba tam tikras praradimas, kuris keistu būdu išeis į naudą.

Žuvys Šiandien noriai bendrausite su aplinkiniais, atnaujinsite senas ir užmegsite naujas pažintis. Tačiau konkretų susitarimą vargu ar pasieksite taip greitai, kaip norėtųsi. Vakaras žada malonių pramogų. Galimas pobūvis, meilės pasimatymas.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų