REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
24
Meilės horoskopas (nuotr. 123rf.com)

Pagal kinų horoskopą, kiekvienas ženklas yra ne tik ypatingas, bet ir turintis tam tikrų sugebėjimų bei išskirtinumų. Sužinokite, koks esate jūs, kokie žmonės yra greta jūsų ir su kuo meilės reikalai jums klosis sėkmingai. 

24

Pagal kinų horoskopą, kiekvienas ženklas yra ne tik ypatingas, bet ir turintis tam tikrų sugebėjimų bei išskirtinumų. Sužinokite, koks esate jūs, kokie žmonės yra greta jūsų ir su kuo meilės reikalai jums klosis sėkmingai. 

REKLAMA

Žiurkė. Jūs trokštate žmonių, kurie yra emociškai neprieinami. Kuomet įsimylite žmogų, kuris yra nepasiekiamas, jus tik išsikasate sau duobę.

Jei nujauti, kad tai nėra tau, nesustebk, kai nieko neišeina. Ir kai žmogus, apie kurį tu ištisai savajoji, nekreipia į tave dėmesio, turi suprasti, kad jis tavęs nemyli,o tu jo irgi. Tai tik kvailas įsitikinimas. Dėl to tu bijai, kad suradusi žmogų, kuris ištikrųjų tave mylės, nežinosi, ką daryti ir jis pabėgs.

Jautis. Tau patinka iššūkiai. Žmogus, kuris yra atsakingas, planuoja savo ateitį ir rodo tau dėmesį, yra neįdomus tau. Jie tau tik antrasis variantas, kuomet atsibosta žaisti su donžuanais. 

REKLAMA
REKLAMA

Tigras. Tu per daug greitai viską planuoji. Tik pradėjus pažintį, tu jau rezgi jūsų vestuvių planą. Smagu galvoti apie ateitį, bet toks perdėtas noras kurti ateitį labai trukdo vystyti santykius. Sustok ir bandyk pamažu eiti link savo svajonių.

REKLAMA

Triušis. Tu viską lygini su savo ex. Visi mes turėjome tą ex, su kuriuo gyvenimas buvo lyg pasaka. Bet nuolatos lygindami savo dabartinį partnerį su praėjusiu, tik žlugdote savo ateitį. Joks žmogus nenori girdėti, kaip anksčiau buvo geriau.

Drakonas. Dėl visko kaltas tavo nepasitikėjimas kitais. Taip, tu praeityje buvai įskaudinta. Taip, tai buvo nelengva išgyventi, bet laikas tai užmiršti. Nustok visus taip perdėtai nagrinėti ir įtarinėti. Tokiu būdu tu nesurasi savo laimės.

Gyvatė. Nuolatos įsileidi žmonės, kurie tik tave skaudina. Tas žmogus tave jau buvo įskaudinęs, bet tu jam suteikiai antrą šansą. Nė kiek nekeista, bet jis vėl tave įskaudino. Laikas baigti šį mazochistinį žaidimą, žinok savo vertę ir ieškok kažko geresnio.

REKLAMA
REKLAMA

Arklys. Tu manai, kad esi nieko vertas. Priimdama mažiau nei turėtum, ne tik nuvertini save, bet ir visus, kurie tave mylėjo ir myli. Jei negali sau to leisti, pagalvok apie tave supančius žmones, šeimą, draugus, mylimąjį. Visi jie tik nori tau gero. Stenkis dėl jų.

Ožka. Tau pasimatymai lyg varžybos.  Net jei jau surastum savo išrinktąjį, turbūt net nebeatkreiptumei į jį dėmesio.

Beždžionė. Tavo per aukšti standartai. Niekas nėra tobulas. Jeigu tikiesi, kad atsiras žmogus, kuris atitinks visus punktus tavo ‚idealaus žmogaus‘ sąraše, teks nusivilti. Kol nesuprasi, kad visi mes turime tam tikrų minusų, niekada nesurasi savo gyvenimo partnerio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Gaidys. Tu nemoki prisirišti. Tu nori santykių, tik bėda tame, kad nelabai supranti, kas tie santykiai. Jiems palaikyti reikia pasitikėjimo, reikia atsidavimo, o tu šių dalykėlių ne itin nori. Kol nesuprasi, kad reikia atiduoti dalį savęs ir nustoti ieškoti atsarginių variantų, tol tu taip ir nesukursi šeimos.

Šuo. Tu per mažai myli save. Maža savivertė leidžia kitiems tavimi naudotis ir pasiimti tavo laimę.

Kiaulė. Tu leidiesi būti išnaudojama. Tu amžinai leidi kitiems lipti tau per galvą ir kontroliuoti kiekvieną tavo gyvenimo žingsnį. Tavo balsas neturi jokios reikšmės, amžinai kiti viską nusprendžia už tave.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų