REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Liepos 16 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Dar kartą atsigręžkite į praeitį, prisiminkite patirtas pamokas. Svarbius reikalus suskubkite sutvarkyti iki pietų.

Tauras Nesureikšminkite nesėkmių, įvairių kliuvinių: ne viskas bus taip, kaip norėsite: planai gali sugriūti pirmą dienos pusę.

Dvyniai Dirbkite neskubėdami, susikaupę, tiesa, ne per daug: pervargti nereikia. Pasaugokite sveikatą. Būkite atidesni maisto, svaigalų, vaistų kokybei antrą dienos pusę.

Vėžys Netinka skubėti, kaip ir demonstruoti savo galimybės, įtaką, ryšius, svarbiau susitelkti į partnerystę, stiprinti bendradarbiavimo ryšius. Būkite atidesni išgirstoms pastaboms, kritikai, nuoširdžiau reaguokite į sutuoktinio skundus, nerimą.

Liūtas Diena įtempta, nesmagi: negeras laikas svarbiems įsipareigojimams bei santykiams aiškintis. Tinka imtis sunkių, nemalonių, sudėtingų darbų, jėgų čia tikrai nestigs.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Būkite taupūs, ieškokite papildomų uždarbio šaltinių, tiesa, skolintis venkite. Palankesnė bus antra dienos pusė.

Svarstyklės Aplinkybės gali versti priimti svarbų finansinį sprendimą. Vis dėlto neskubėkite: kažko galite nepastebėti, deramai neįvertinti. Bent jau greitos naudos iš šios dienos pasiūlymų nebus.

REKLAMA

Skorpionas Gera diena įvairiems susitikimams, pažintims užmegzti. Suskubkite kuo daugiau nuveikti.

Šaulys Iki pietų suskubkite kuo daugiau reikalų sutvarkyti, nes vėliau ateis pasyvus metas, kai verta svarbius reikalus atidėti ir pasikliauti savieiga. Nebevarginkite savęs jokiais dalykiniais rūpesčiais.

Ožiaragis Venkite karštakošiškų sprendimų, būkite kantresni ir nepasiduokite kitų raginimui. Būsite kiek linkę į kraštutinumus, kurie kainuos.

Vandenis Reikalus tvarkykite neskubėdami, automobilį vairuokite nesinervindami, antraip patirsite nenumatytų išlaidų.

Žuvys Ko gero, teks užsiimsi senais reikalais, susitikti su žmonėmis iš praeities. Tai tas metas, kai geri darbai sugrįžta, tad galima netikėta, beveik mistinė pagalba, parama.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų