REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Mėnulis (nuotr. 123rf.com)

Liepos 15 horoskopas 12 zodiako ženklų:

12

Liepos 15 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Būsite kupini optimizmo ir toli siekiančių planų, vilčių. Galite dalyvauti reikšmingame kultūriniame renginyje, pristatyme, gauti gerą žinią. Geras metas ir kelionėms, įvairiems tyrinėjimams, akiračio plėtimui. Bendraukite, sportuokite.

Tauras

Neapsiriksite, jei skirsite daug dėmesio savo išvaizdai, sveikatai, namų jaukumui. Malonūs pirkiniai, gurmaniškas maistas taisys jūsų ir artimųjų nuotaiką. Pasimėgaukite tuo pagal galimybes.

Dvyniai

Jums šiandien tiktų prisipažinti, kad mylite, išvykti į kelionę, susisiekti su svarbiu žmogumi, įgyvendinti kai kuriuos kūrybinius sumanymus. Aplinkybės leis pasimėgauti ir žemiškais malonumais.

Vėžys

Geras metas pokalbiams, deryboms. Turėsite galimybę pasitarti bei išklausyti kitus. Tikriausiai gausite svarbios informacijos.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Jumis labai domėsis priešingos lyties atstovai arba patys pasijusite suintriguoti. Galbūt noriai darbuositės savo ūkyje arba talkinsite artimiesiems.

REKLAMA

Mergelė

Tikėtina, kad turėsite galimybę ištaisyti kai kurias klaidas ar spragas. Neblogas metas vienokiai ar kitokiai rekonstrukcijai.

Svarstyklės

Šiandien gali kilti noras ką nors kilnaus nuveikti, prasmingiau pabendrauti. Niekas netrukdys pasireikšti, sublizgėti moksle ar iš tribūnos. Dalyvaukite įvairaus pobūdžio susitikimuose, spręskite svarbius klausimus.

Skorpionas

Niekas negalės sutrukdyti jums užsidirbti pinigų ir autoriteto. Iš įdėto įdirbio galimos pajamos.

Šaulys

Diena žada susitikimų, pažinčių ir įspūdžių. Būsite aktyvūs, linkę flirtuoti, provokuoti bei dalykiškai bendrauti, jei to prireiktų. Kai kurie susitikimai gali turėti įtakos jūsų profesinei ateičiai.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Šiandien neišeis plaukti pasroviui, nors to ir norėtumėte. Būkite apdairūs, neatskleiskite savo planų: veikdami konfidencialiai daugiau laimėsite. Slaptų vilčių gali sukelti intriguojamas epizodas.

Vandenis

Galimi svarbūs sprendimai asmeniniame gyvenime. Diena taip pat palanki tvarkyti buitinius bei žemės reikalus, meistrauti. Galite įsigyti planuotą daiktą.

Žuvys

Norėsis daryti gerus darbus, keistis. Įdomių idėjų gali kilti, jei sumanysite keisti interjerą, asmeninį stilių, šukuoseną. Susitiksite su žmonėmis, iš kurių galite tikėtis ir draugiškos pagalbos, ir smagių akimirkų.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų