REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
24
Mėnulis (nuotr. 123rf.com)

Liepos 14 horoskopas 12 zodiako ženklų:

24

Liepos 14 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Gera proga taikytis su giminaičiais bei draugais, atnaujinti reikalingus partneriškus ryšius: šiuo metu itin svarbus bendradarbiavimas. Tinkama diena meilės pasimatymams, taip pat tarpusavio nesklandumams aiškintis. Vakarą patartina praleisti su šeima.

Tauras

Kelionėms, susitikimas bei susitarimams, įvairiems dalykiniams reikalams tvarkyti puikus metas iki pietų, vėliau atsitraukite nuo rūpesčių, prisiminkite, kad dabar vasara, pamąstykite apie poilsį...

Dvyniai

Pirmoji dienos pusė iki pietų bus atsipalaidavimo, ramybės laikas. Vėliau pasiruoškite staigiam manevrui. Palankus laikas imtis permainų ten, kur nesinori, kur sunku. Teks ką nors keisti ir patiems keistis, aukoti ambicijas, kad sėkmė nuo jūsų nenusigręžtų.

Vėžys

Sėkmingesnė ir malonesnė pirmoji dienos pusė iki pietų. Vėliau gali atsirasti rūpesčių dėl nebaigtų darbų, netesėtų pažadų. Kilusi įtampa bus įveikiama tik atlikus tai, ką privalote, – kitos priemonės nebus veiksmingos.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Lemtingi susitikimai, asmeninės pažintys, tik venkite lengvabūdiškų pažadų bei įsipareigojimų, ypač susijusių su piniginiais, turto reikalais, meile: vėliau galite nenorėti jų vykdyti.

REKLAMA

Mergelė

Esate pasiryžę rimtai permainai: ši diena tinkama kai ką iš esmės pakeisti savo gyvenime, atsisakyti to, kas trukdo būti laimingiems. Deryboms, susitarimams palankesnė pirmoji dienos pusė.

Svarstyklės

Nepraleiskite palankios progos atitaisyti bendravimo su artimaisiais klaidos: šią dieną skirkite tiems, kuriuos mylite. Antroji dienos pusė palanki susitikimams su žmonėmis, atvykusiais iš toli, puiki garbingiems svečiams priimti.

Skorpionas

Ko gero, dėl nuo jūsų nepriklausančių priežasčių ne viską pavyks atlikti, ką esate numatę. Šis laikas tinkamesnis kelionėms. Popiet įtampa augs ir bus svarbu likti ramiems, mokėti nesureikšminti galimų nesklandumų. Saugokite piniginę - galite likti apgauti arba apvogti.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Netikėtumų diena: ji bus sėkmingesnė, naudingesnė, jei pasiduosite įvykių eigai. Mažiau planuokite, nieko nesiekite jėga ir specialiai, nes tuomet vargu ar pavyks įvykdyti savo ketinimus.

Ožiaragis

Neskubėkite nusivilti, tenkinkitės tuo, kas išeina, ką turite. Geros permainos jūsų tikrai laukia, tai pajusite jau artimiausiomis dienomis.

Vandenis

Vadovaukitės intuicija, ir jūsų svajonė gali netikėtai išsipildyti. Vakarą palanku praleisti su tėvais.

Žuvys

Tiks pirkti reikalingus daiktus buičiai, namams, vaikams.Būkite atsargūs, nes galite išleisti visus pinigus. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų