REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Įpusėjus vasarai Naglis Šulija parengė naujausią visos savaitės liepos 2018 07 16 - 22 dienų horoskopą. Be ramaus ir vasariško laiko, kuomet daugeliui yra palankus metas tvarkyti darbinius ir finansinius reikalus, du Zodiako zenklai turėtų suklusti - jų laukia staigmenos jausmų srityje.

Įpusėjus vasarai Naglis Šulija parengė naujausią visos savaitės liepos 2018 07 16 - 22 dienų horoskopą. Be ramaus ir vasariško laiko, kuomet daugeliui yra palankus metas tvarkyti darbinius ir finansinius reikalus, du Zodiako zenklai turėtų suklusti - jų laukia staigmenos jausmų srityje.

REKLAMA

Avinas. Darbe vyraus vasaros rutina, bet gali būti šiek tiek veiklos namie. Palanku būtų šią savaitę ką svarbesnio pabaigti, mat vėliau dėmesys nukryps kitur. Nestigs ir nedidelių, tačiau smagių, žaismingų pramogų. Palankus metas rūpintis savo sveikata arba kitų žmonių sveikatingumu.

Jautis. Linksmas, kūrybingas metas – bus lengva ir save nudžiuginti, ir kitiems puikų įspūdį padaryti, nestigs įkvėpimo tiems, kurių veikla susijusi su kūryba. Tinkamas metas tvarkyti nedidelius namų, šeimos reikalus. Galimos trumpos išvykos, akiratį plečiantys susitikimai, pokalbiai.

Dvyniai. Patogus metas daugiau laiko ir dėmesio skirti piniginiams, turtiniams reikalams – naudos ilgai laukti nereikės. Tačiau ne vien ji rūpės, bet ir galimybė smagiai pabendrauti – progų dabar tikrai nestigs. Tęsiasi palankus metas namus daryti gražesnius ir patogesnius.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys. Būsite energingi, veiklūs, puikios nuotaikos, dėl to puikiai seksis tie darbai ir veikla, kurių imsitės ar kuriuos prižiūrėsite patys, asmeniškai. Atrodo, bus ir nedidelių piniginių, turtinių reikalų, kurie atneš tam tikros naudos. Ir visuomet atsiras laiko smagiai pabendrauti su draugais. Liūtas. Būsite labai judrūs, dalykiški, greitai ir su ugnele tvarkysite visokius reikalus, kurių dabar kaip tik gali būti ne taip jau mažai. Atrodo, rūpės ir piniginiai reikalai – paprasčiausios sėkmės šioje srityje gali būti daugiau nei pastangų, bet nauda vis tiek džiugins. Galimos ir tiesiog dovanos.

REKLAMA

Mergelė. Būsite atsipalaidavę, linksmi, linkę pasimėgauti visais gyvenimo malonumais. Nebus keista, jeigu priežastį dar kartą atsiskleisti turės ir jausmai. Puikiai seksis tiems, kurių veikla susijusi su kūryba. Taip pat dabar bus svarbu susitikti, ką nors veikti kartu su artimais draugais.

Svarstyklės. Darbe, profesijos srityje gali būti darbų, veiklos, bet būtų palanku svarbiausius kreipti užbaigimo link, mat netrukus dėmesio ir pastangų paprašys kitos aplinkybės. Be to, dabar gali būti patogus metas aptarti būsimus darbus su bendraminčiais, kolegomis ir net kai ko imtis dabar.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas. Nedidelių darbų, greitai sutvarkomų reikalų gali būti darbe, profesijos srityje. Palanku rašyti laiškus, raštus, domėtis dalykine informacija. Galima nusiteikti tam, kad netrukus darbų gali padaugėti. Pailsėti, atsipalaiduoti padės artimi draugai – kartu sugalvoti ką mielo ir smagaus bus labai lengva.

Šaulys. Darbe darbo gali būti ne taip jau daug (nebent kiek sparčiau pajudėti teks savaitės pradžioje), bet nestigs kažkokių smagių, malonių aplinkybių. Artėja labai palankus metas kelionei, dabar būtų patogus laikas apie ją sužinoti daugiau. Kitose srityse – vasaros ramybė.

Ožiaragis. Ši savaitė gali būti svarbi tiems, kurie tvarko juridinius, teisinius reikalus – norimą tikslą pasiekti tikrai nebus sunku. Darbe kiek svarbesnis bus savaitės vidurys – tuo metu veiklos bus daugiausia. Labai palankus metas smagiai poilsinei kelionei – pavyktų puikiai atsipalaiduoti ir pasimėgauti ja.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis. Vidinė narsa ir sportinis azartas atostogaus, darbai darbe - irgi. Visgi kai kada teks suimti save į rankas – nedidelių darbų ir tvarkytinų reikalų gali būti ne taip jau mažai. Be to, ši savaitė gali atnešti nemažai naudingų susitikimų ir vertingų pokalbių, galbūt derybų.

Žuvys. Vasara dar tikrai ras kuo nudžiuginti, ir kaip pralinksminti, bet kartu bus aišku, kad netrukus dėmesys ims krypti kitur. Beje, labai nudžiuginti dabar gali asmeniniai santykiai su kai kurias žmonėmis – juos, santykius, puoselėti metas labai palankus. Palankus metas rūpintis sveikata.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų