REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Liepos 13 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Liepos 13 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Šiandien daugiau dėmesio skirkite tvarkai darbe ir namuose. Yra tikimybė, kad jums pasiseks derybose, komercijoje, tačiau tam prireiks atkaklumo. Dalykinis pokalbis mažiau ar daugiau turės įtakos jūsų finansinei padėčiai.

Tauras

Savo energiją nukreipkite į darbą ir kūrybą, tačiau veikite nuosekliai, nes blaškymasis, mėginimas kažką įrodyti, ką nors nuo ko nors atkalbėti neduos norimų rezultatų.

Dvyniai

Planas plėsti veiklą, investuoti arba prašmatniau atostogauti turi būti aptartas su šeima. Pravartu koreguoti gyvenimo būdą, pradėti rimčiau mankštintis, daugiau judėti, vaikščioti pėsčiomis.

Vėžys

Diena atrodys gana smagi, kupina romantiškų pagundų. Tačiau tikėtini nusivylimai. Kažkam nepasiseks su pinigais, pirkiniais, kažkam nieko neišeis su trokštamu pasimatymu arba jis nuvils.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Šiandien būsite nusiteikę darbuotis ir rūpintis sveikata. Gali kilti ūpas koreguoti gyvenimo būdą ar taisyti išvaizdos trūkumus. Kažkas gali sudrumsti planus, susijusius su kelione ar studijomis.

REKLAMA

Mergelė

Ši diena gali atnešti įvairiaspalvių emocijų. Traukte trauks abejotini nuotykiai. Jūsų ir partnerio jausmų amplitudės gali nesutapti. Arba nesutarimų kils santykiuose su darbo partneriais.

Svarstyklės

Šiandieną gali tekti pakovoti už savo ar partnerio, kliento finansinius interesus. Gali kilti pagundų investuoti, skolinti už palūkanas pinigus ir pan. Ir išties pastangos gali duoti neblogus rezultatus, tik jų teks įdėti daugiau, nei įsivaizduojate.

Skorpionas

Beveik visas dėmesys bus sutelktas į egzaminų, kelionių klausimus, užsienį arba į švietimo, kultūros reikalus. Įmanomos problemos su teisėtvarka, užsieniečiais. Tačiau pasistengę sėkmingai atliksite visus planuotus formalumus.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Jausite emocinę įtampą, trūks savikontrolės. Labai kritiškai vertinsite aplinkinių elgesį bei išvaizdą. Galite ką nors įžeisti savo nesubtiliomis užuominomis ar kitaip pasirodyti ne dovanėlė tiems, kurie šalia.

Ožiaragis

Diena pasižymės šurmuliu, domins politika, kolektyvinės aktualijos. Tačiau dėl pažįstamo žmogaus įtakos, spaudimo galite pasielgti neteisingai arba skubotai. Dėl to įmanomi nuostoliai.

Vandenis

Diena nelabai palanki aktyviai veiklai, intensyviam bendravimui, naujoms pažintims. Galite išgirsti, kad kažkas rezgama jums už nugaros. Arba išaiškės nuostolių, planų suirimo priežastis. Palanku dirbti ir ilsėtis vienumoje.

Žuvys

Šiandien jūsų nuotaikos nuolat kaitaliosis, planai - irgi. Jei jumyse viršų ims godumas ir puikybė, galite patikėti praturtėjimo, išgarsėjimo galimybe. Jokia prasme neskubėkite įsipareigoti, jeigu kamuoja abejonės, neaiškumai.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų