REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Artėjant savaitgaliui patariama atsargiai įvertinti ne tik finansus, bet ir žmones, kurie jus supa. Astrologai kiekvienam paruošė patarimų. 

Artėjant savaitgaliui patariama atsargiai įvertinti ne tik finansus, bet ir žmones, kurie jus supa. Astrologai kiekvienam paruošė patarimų. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Liepos 12 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Nepraraskite blaivumo tvarkydami finansinius reikalus ar aiškindamiesi meilės santykius. Būkite taupesni: gali kilti pagunda paišlaidauti be rimto pagrindo.

REKLAMA

Tauras

Greitas tempas nepadės: tai laikas, kai vėžys į finišą atropoja pirmas. Svarbius, pavojingus darbus dirbkite susikaupę.

Dvyniai Įžvelgiate reikalo esmę. Jums gali būti patikėta didelė paslaptis, konfidencialus reikalas. Stenkitės niekam neatskleisti savo ketinimų.

Vėžys Nors jaučiatės puikiai, venkite greitų, lengvabūdiškų sprendimų. Įsitikinkite, ar jus teisingai supranta kolegos, partneriai, klientai. Nepasiduokite įtakai žmonių, bandančių įkalbinėti, įtikinti.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Nepiktnaudžiaukite jums rodomu vadovo ar sutuoktinio, tėvų pasitikėjimu. Darbe galite suklysti, tad būtina labiau tikrinti atliekamas užduotis.

Mergelė Mažiau piktinkitės ir stebėkitės, verčiau patys prisitaikykite prie situacijos. Tai geras laikas susitikti su partneriais, patarti, pagelbėti galinčiais žmonėmis.

Svarstyklės Pasistenkite dažniau nusišypsoti ir nemąstyti apie liūdnus dalykus. Tinkamas laikas ieškoti pinigų namams remontuoti. Svarbius susitikimus bei reikalus, taip pat keliones atidėkite rytdienai.

Skorpionas Puikus laikas: net nežymios pastangos duos gerų rezultatų. Galite sulaukti vertingos konfidencialios informacijos ir pagalbos. Įsiklausykite į nuojautas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Daug matote, daug suprantate, tačiau darbe nesiimkite ryžtingų veiksmų, jei nepalaiko kolektyvas. Nebūkite labai reiklūs artimiesiems.

Ožiaragis Naudingas metas, jei atsisakysite tiesmukiškų veiksmų. Aplinkiniams jūs keliate susidomėjimą ir galite sulaukti įdomių pasiūlymų. Nebijokite ko nors keisti.

Vandenis Nesinervinkite, jei kas nors nesiseks darbe: šiandien vargu ar pavys pakoreguoti... Stebėkite aplinkos ženklus, suprasite jums reikšmingą dalyką.

Žuvys Nors jūs kupini ryžto veikti, aklai nepulkite vos įsižiebus kokiai nors naujai perspektyvai. Verta prisiminti ankstesnes pamokas ir pasitarti su artimaisiais, draugais.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų