REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
9
Vaizdas garsiame viešbutyje (nuotr. asm. archyvo)

Apsilankymas Trakuose esančiame viešbutyje „Argo Trakai“ vilnietei Lauritai apkarto. Nusprendusi praleisti kelias dienas viename iš kurortinių miestelių, ji liko nusivylusi.

9

Apsilankymas Trakuose esančiame viešbutyje „Argo Trakai“ vilnietei Lauritai apkarto. Nusprendusi praleisti kelias dienas viename iš kurortinių miestelių, ji liko nusivylusi.

REKLAMA

Moteris po kelionės negailėjo kritikos, tačiau labiau už tai, ką ji pamatė apartamentuose, ją nustebino viešas, nemandagus ir dviprasmiškai skambantis atsakymas.

Po apsilankymo Laurita viešbutį įvertino tikrai nekaip. Štai jos pasakojimas (kalba netaisyta). 

„Žinote tą jausmą, kai turi, atrodo, ne pirmos skubos nuoskaudą dėl prastos paslaugų kokybės ir vis ją atidėlioji? Tai va, kurį laiką ir aš ją nešiojausi. Šiandien sugalvojau, kad būtent šita nuoskauda manęs neapleido ir aš ją noriu pažymėti.

Prieš 2 mėnesius turėjau garbę apsilankyti restorane a.k.a. viešbuty Argo Trakai. Jau prieš užsirezervuojant kambarį e-mailu teko „malonumas“ užčiuopti šio karaimiško verslo skyles.

REKLAMA
REKLAMA

Susirašinėjimas baigėsi ties 17-tu laišku, kai tiesiog nusiunčiau kelialapį su prašymu užrezervuoti kambarį tai ir tai dienai.

Pokalbio esmė – Argo Trakai pasiūlymų nuotraukos viliojančios, bet, deja, neatitinkančios realybės. Mano nusiskundimu, nuotraukos buvo išimtos (bent jau tam laikui). Tiesa, personalo atstovo lietuvių kalbos gramatika irgi nebuvo daug žadanti. Atradau žodį „fatografija“.

REKLAMA

Kelionė tęsėsi vietoje. Susitaikius su falsifikuotu pasiūlymu, priėmiau savo neliukso klasės kambarį ir ruošiausi tradiciniam maršrutui iki Trakų pilies. Mintis apie pasivaikščiojimą nutraukė pastovus kapsėjimas. Ilgai ieškoti nereikėjo: grindys jau buvo šlapios. Reziume – „Liuks“ klasės kambariai turėjo džiakuzi, o mūsiškis prie lovos turėjo neišsenkančią balą ir kiauras lubas.

Personalas buvo informuotas ir patikino, kad grįžus iš pasivaikščiojimo „всё будет исправленo“ (menkai ten tekalbėjo lietuviškai). Maratono nenuėjau, bet po 15 min irgi negrįžau – pataisymams buvo laiko kokios sočios 2 valandos. Argo Trakai per tą laiką priėmė sprendimą – pastatė kibirą.

REKLAMA
REKLAMA

Nežinau, ką čia ir bekomentuoti. Įžvalgas, draugai, pasidarykit patys. Bandžiau dar bylinėtis ir aiškintis, bet iš to gavau +2 val laukimo vidury nakties, kol jie su „lipniaške“ klijavo lubas be jokių loginių paaiškinimų.

Tiesa, viešbučio personalo pasiūlymas spręsti incidentą buvo toks: arba laukti kol užlopys lubas (kiek tai užtruks они не знают), arba važiuot namo vidury nakties ir atvykti kitąkart. Ne, transporto ar kito kambario nakvynei nepasiūlė.

Šiandien palikau atsiliepimą Argo Trakai oficialiame FB puslapyje. Gavau iš jų privačią žinutę, dėl kurios ir rašau jums detales. Trakai gražus miestas, negadinkit jame brangaus laiko apsistodami Argo“, – pasakojo moteris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Asmeninė žinutė, gauta iš viešbučio, apie kurią užsiminė Laurita, skambėjo taip: „Tai gal chachalis į lubas šaudė, kad prakiuro?“.

tv3.lt susisiekė su viešbučio administracija elektroniniu paštu, tačiau iki šiol oficialaus komentaro šia tema nesulaukė. Telefonu administracijos darbuotojai taip pat neatsiliepia. 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų