REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
34
Viktorijos Mauručaitės pokyčiai (nuotr. asm. archyvo)

Buvusi legendinės grupės „Dinamika“ vokalistė, dainininkė, verslininkė kaunietė Viktorija Mauručaitė žavi stilingumu ir tobula figūra. 41-erių metų moteris pastaruoju metu sulaukia daugybės komplimentų dėl pasikeitusių kūno formų. 

34

Buvusi legendinės grupės „Dinamika“ vokalistė, dainininkė, verslininkė kaunietė Viktorija Mauručaitė žavi stilingumu ir tobula figūra. 41-erių metų moteris pastaruoju metu sulaukia daugybės komplimentų dėl pasikeitusių kūno formų. 

REKLAMA

Garsi moteris atvira: sulieknėti ją paskatino dukros Gabrielės vestuvės, kurios įvyko visai neseniai. 

Po dukros šventės ji vis gaudavo žinučių, ką gi ji darė, kad taip pasikeitė kūno formos, todėl Viktorija sutiko papasakoti daugiau, kokie įpročiai jos gyvenime pasikeitė iš esmės. 

„Ne paslaptis ir tai akivaizdu, maistas man yra vienas iš didžiausių malonumų. Praktiškai niekada savęs neribojau, nesilaikiau dietų.

Ilgus metus buvau labai liesa, intensyvus gyvenimo būdas, sportas, o gal net ir genai leido man tiesiog gyventi ir valgyti bet kur, bet ką. Tačiau pasikeitus gyvenimo tempui ir apleidus sportus, su amžium apvalumai vis didėjo ir didėjo. Taip taip, jie didėjo kur reikia ir kur ne.  

REKLAMA
REKLAMA

Prieš daugiau nei du mėnesius nusprendžiau - reikia susiimti, juk dukros vestuvės, jos kartą gyvenime.

Radau motyvaciją ir pasitarus su mitybos žinovė Vaida Kurpiene ryžausi pokyčiams. Pakeičiau labai daug ir kartu labai gerai. Gerai, nes tiesiog mano savijauta pasikeitė kaip diena ir naktis.

REKLAMA

Vaida man atsiuntė pavasario mitybos planą mėnesiui. Prisipažinsiu, kiek skeptiškai į tai žiūrėjau, bet jei motyvaciją turiu, vadinasi turėsiu ryžto išbandyt tai, kas rekomeduojama.

Visų pirmą, atsivertus gautą medžiagą likau maloniai nustebinta ir šokiruota, nesitikėjau gauti tokią išsamią info apie patiekalus, produktus ir visus smulkiai surašytus produktų gramus.

Gavus tiek medžiagos, net būtų buvę gėda nesilaikyti to kam atradau ryžto. Taigi, pirmas mėnuo -4 kg. Be jokių suvaržymų, be mono patiekalų. Būsiu atvira, karts nuo karto nuklysdavau, tai koks tortuko gabalėlis, tai koks saldainis, bet pagrindinė esmė buvo tai, kad galvoje susidėliojo piešinys, ko man reikia ir ko visai ne.

REKLAMA
REKLAMA

Antrąjį mėnesį plano man jau nereikėjo, viskas vyko savaime ir net besisiūnant sukneles šeimos šventei vis išgirsdavau iš drabužių dizainerio lūpų, kad aš ir vėl sukūdau.

Viduje jaučiau fantastišką lengvumą, o prieš mados kūrėją buvo kiek nesmagu, juk visi norim tobulo rezultato, tad teko suknelę siaurinti visus 3 kartus.

Antrąjį mėnesį išdrįsau išmėginti ir limfodrenažo kūno procedūras, iki finalinės dienos su visais nuklydimais - 7 kg.

Norit tikėkit, norit ne: viskas mūsų galvoje, mūsų dideliame nore ir suvokime, kad mes galime gyventi kokybiškai ir tiesiog kartais reikia rasti savyje drąsos išeiti iš savo “komforto zonos” ir išgirsti, priimti teisingus patarimus, kurie yra lengvai visiems prieinami. Ir tai ne dietos, tai tiesiog suvokimas - koks turi būti teisingas maisto vartojimas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų