REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Liepos 11 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Liepos 11 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Dėmesio nepagailės patinkantis asmuo. Galima daryti lemtingus sprendimus meilės srityje. Tikėtina, kad gana palankiai spręsis nuosavybės, pinigų klausimai. Tikriausiai būsite dosnūs vaikams, norėsis linksmintis, puoštis, džiuginti kitus.

Tauras

Regis, neišvengsite bendravimo su įvairiais žmonėmis. Tai išblaškys įprastą rutiną. Galėsite pasimėgauti pramogomis, gamtos ar geros draugijos teikiama palaima, smagiu susirašinėjimu ar pan.

Dvyniai

Neblogai seksis tvarkyti namų ūkio, žemės, paveldėjimo, kitus nuosavybės reikalus, derėtis su giminėmis, kapstytis praeityje, archyvuose ir pan. Turėtų pagerėti santykiai šeimoje, su vaikais.

Vėžys

Yra tikimybė, kad bus realizuotas kažkoks troškimas, susijęs su kūryba, sportu, turizmu, vaikais, žaidimais, lošimais. Regis, bus galimybių smagiai papramogauti ir pasireikšti.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Puiki diena dalykiniams pokalbiams, konkrečių reikalų aptarimui bei įvairiai dalykinei veiklai. Atlikus neatidėliotinus darbus, derėtų pagalvoti apie kokybišką poilsį, apie sveikatai ir grožiui naudingas procedūras.

REKLAMA

Mergelė

Tikėtinas stiprus poreikis su kažkuo labiau suartėti, užmegzti ar nutraukti partnerystės ryšius, tuoktis ar skirtis. Turėtų neblogai sektis, jei ieškote galimybių bendradarbiauti, leistis į kelionę, įspūdingai priimti svečius ar pan.

Svarstyklės

Šiandien aiškės finansinės perspektyvos, galėsite numatyti, kaip racionaliau panaudoti turimas lėšas. Pasistenkite gerai sutarti su kolegomis, partneriais. Be jų palaikymo pasieksite kur kas mažiau.

Skorpionas

Diena gana palanki kelionei, susitikimams su užsieniečiais bei vizitams pas įtakingus veikėjus, įžymybes. Galbūt gausite žinių, susijusių su mokslo, juridinėmis ar politinėmis aktualijomis.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Susimąstysite apie naujas gyvenimo, veiklos perspektyvas. Galbūt tai paskatins gautas dalykinis pasiūlymas arba sutikto pažįstamo pasiekimai, patarimai. Svetimi pavyzdžiai gali būti vertingi, tačiau orientuokitės į savojo kelio paieškas.

Ožiaragis

Šiandien būkite rūpestingi, kuo nuoširdžiau dovanokite gerumą, tik nebūkite veidmainiai savanaudiškais sumetimais. Tikriausiai užmegsite vertingą ilgalaikę pažintį ar šiaip smagiai praleisite laiką su bendraminčių kompanija.

Vandenis

Nusimato įvykių, keliančių su ateitimi, praturtėjimu susijusias iliuzijas, svajones. Kursite ne itin realius planus. Galite išgirsti apkalbas savo adresu, tačiau jos nebus žeidžiančios. Galima nauda per labdarą, socialinę rūpybą, meną.

Žuvys

Iš ryto galite kažko siekti vedami nerealių norų. Tačiau diena bus uždeganti, netrūks energijos ir darbams, ir pasilinksminimams bei sportui. Galite stebinti originalumu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų