REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
24
Astrologija (nuotr. 123rf.com)

Astrologija tai yra sudėtingas mokslas. Žmonės jau nuo senų senovės bandė atspėti, ką žvaigždės lemia ir kaip tai daro įtaką mūsų gyvenimams.

24

Astrologija tai yra sudėtingas mokslas. Žmonės jau nuo senų senovės bandė atspėti, ką žvaigždės lemia ir kaip tai daro įtaką mūsų gyvenimams.

REKLAMA

Nors ir yra žmonių, kurie mano, kad astrologija tėra tuščias mokslas, tai netiesa. Žvaigždžių išsidėstymas turi galios mus pakeisti. Juk skirtingų zodiako ženklų atstovai skirtingai elgiasi gyvenime.

Dauguma straipsnių nurodo geriausias zodiako ženklo savybes ar jo privalumus, bet nedažnai mes kalbame apie blogąją pusę. Todėl būtina apžvelgti pačius sudėtingiausius zodiako ženklus.

6 patys emociškai sudėtingiausi zodiako ženklai

1. Šaulys. Šaulių protas ir jų minčių vingiai yra įkandami ne kiekvienam. Jei Olimpinėse žaidynėse būtų problemų kūrimo iš menkniekių rungtis, tai Šauliai visiems nušluostytų nosis.

Jiems labai lengva pasiklysti savo mintyse ir iškreipti realybę joje sukuriant problemas, kurių net nėra. Norėdami surasti tiesą ar suprasti tam tikrą inforamciją, jie gali net sugalvoti naujų faktų, kurie papildytų jų įsivaizduojamą „tikrąją realybę“.

REKLAMA
REKLAMA

2. Jautis. Kaip ir Šiauliai, Jaučiai mėgsta viską perdėtai pasunkinti. Tik skirtumas yra tame, kad Jautis taip įsiners į komplikuotą mąstymą, kad net užmirš papraščiausius dalykus.

REKLAMA

Jie noriai apmąstys kiekvieną smulkmeną. Toks procesas priveda prie to, kad jie net pradeda permąstyti savo permąstymus, visas mintis, viską, kas atrodo reikalinga suprasti pateiktai informacijai. Tai yra pavojinga, kadangi taip jie gali emociškai perdegti.

3. Dvyniai. Pats vardas nurodo šio ženklo dvilypumą. Dvyniai nemėgsta rodyti savo jausmų, todėl jie juos amžinai perdėtai analizuoja.

Jų blogiausi priešai yra jie patys, kadangi slėpdami ir pasunkindami savo emocijas, jie sukuria daugiau problemų nei jų sprendimų. Jų noras viską peranalizuoti, net pačias geriausias žinias, sukuria jiems tik papildomo skausmo, kadangi jie pamato „užslėptą blogį“.

REKLAMA
REKLAMA

4. Avinas. Kaip žinome, Avinai yra tikri užsispyrėliai. Jie prikimš savo galvą nereikalinga informacija, kurią patys sukūria norėdami išspręsti problemas.

Jų pernelyg didelis jautrumas, emociškumas ir noras viską suvaldyti sukuria chaotišką gyvenimo ritmą. Nuolatos jie kurs blogiausius scenarijus ir neleis savo smegenims pailsėti, kol nesuras logiško, arba bent jiems priimtino logiško situacijos paaiškinimo.

5. Mergelė. Nors iš pirmo žvilgsnio Mergelės atrodo kaip ledo luitai varomi logikos jungčių, jų didžiausia kritika yra jiems patiems.

Mergelės yra pačios geriausios problemų sukūrėjos. Šis ženklas nesustos, kol neišanalizuos kiekvienos įvykio sekundės, taip grubiai, kad vėliau net pačios nebesupras ar taip iš tikrųjų įvyko. Dėl to, šis ženklas mėgsta atsigauti emociškai ant kitų žmonių, jiems reikia perkrauti savo smegenis atiduodant informaciją kitiems.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

6. Žuvys. Visi turime tą draugą, kuriam kad ir kaip sektusi gyvenime, jis vis tiek bus nepatenkintas. Tai yra žuvų pagrindinė problema. Jie per emocingi.

Tai trukdo jiems mėgautis smulkmenomis ir sukūria nesiliaujantį savęs gailėjimasi. Net kai gyvenimas rutuliojasi puikiai, jie permąstys viską ir atras daugybę priežasčių, kodėl viskas tuojau pablogės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų