REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Mėnulis (nuotr. 123rf.com)

Liepos 10 horoskopas 12 zodiako ženklų:

12

Liepos 10 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Būsite energingi, tad esamus reikalus sutvarkysite bei kilusias problemas išspręsite nesunkiai.

Tauras

Daugiau kreipkite dėmesio į naujienas, gautus patarimus, pasiūlymus. Dirbkite su informacija, gilinkitės į dalykus, kuriuos prastai išmanote.

Dvyniai

Puiki diena šeiminiam poilsiui, dideliems darbams namuose nuveikti. Palankus metas apsispręsti dėl gyvenamosios vietos, nekilnojamojo turto pirkimo.

Vėžys

Palankus metas, ypač kūrybiniam darbui, kaip ir kelionėms, pasirodyti visuomenėje, pažintims užmegzti.

Liūtas

Jei ieškote naujo darbo, tiks susitikti su būsimu darbdaviu. Šiandien seksis atitaisyti ankstesnes klaidas, taip pat nuoskaudas, kurias padarėte artimam asmeniui: ką nors už jį ar dėl jo padarykite, padovanokite ką nors mielo.

Mergelė

Jei mokėsite įvertinti sutuoktinio ir aplinkinių pastangas, diena bus laiminga. Šiandien tinka ieškoti rėmėjų, naudingų partnerių, sąjungininkų, tad nepraleisite progos susitarti su svarbiais žmonėmis, įtakingais draugais.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės

Nesinervinkite ir būkite malonesni, švelnesni su artimaisiais, kolegomis, tuomet diena praeis gana ramiai, net sėkmingai. Palanku ieškoti rėmėjų, investuotojų, tvarkyti kredito, draudimo reikalus.

REKLAMA

Skorpionas

Tai bus džiugių susitikimų, sėkmės diena, kai dar kartą pasiteisins taisyklė, kad viskas, kas nutinka, tik į gera.

Šaulys

Tinkamas laikas svarbiam pokalbiui su vadovybe, darbo sutarčiai pasirašyti. Reikėtų atkakliau ginti savo principus: savi bei aplinkiniai jus palaikys.

Ožiaragis

Bendraukite, tarkitės, drauge kils šaunių sumanymų. Draugų pagalba irgi gali būti svarbi bei reikalinga, ypač sprendžiant įsidarbinimo klausimą, materialines problemas.

Vandenis

Elkitės ramiai, neskubėkite, nesinervinkite. Raskite laiko pailsėti, atsipalaiduoti. Svarbius reikalus tvarkyti paveskite artimam. Gera proga konfidencialiems susitikimams, susitarimams.

Žuvys

Tinkamas laikas svarbiems reikalams tvarkyti. labai nepersidirbkite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų