REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Zodiakas (nuotr. 123rf.com)

Liepos 09 horoskopas 12 zodiako ženklų:

12

Liepos 09 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Pajusite atsipalaidavimo poreikį, nesvarbu, kur būtumėte ir su kuo. Gali kilti noras be saiko svaigintis alkoholiu ar kitaip užsimiršti. Regis, bus planuojamas meilės pasimatymas ir apie tai fantazuojama. 

Tauras

Būsite jautrūs, nardysite po prisiminimus, jausite ilgesį. Jūsų draugiškumas, nuoširdumas ras puikų atgarsį kitų širdyse. Seksis glaistyti buvusius nesutarimus.

Dvyniai

Diena bus gana šeimyniška. Noriai bendrausite, susitiksite su senais draugais, giminaičiais, svečiuositės arba priimsite svečius. Kai kurios išgirstos naujienos skatins susimąstyti, ar ne metas keisti gyvenimo būdą.

Vėžys

Neblogas metas išvykai, pasimatymui, viešnagei, bendravimui su giminėmis. Susitiksite senų bičiulių, bus daug kalbų, diskusijų. Žodžiu, įdomu, šurmulinga, turėsite kur pasireikšti. Visgi galvokite, ką kalbate.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Kils minčių apie tai, kaip savo gyvenimo svajones paversti tikrove. Įdomių išgyvenimų teiks slaptas flirtas, bundanti meilė, ypač jei jus dominantis asmuo kupinas paslapčių.

REKLAMA

Mergelė

Šiandien atsiras progų susitaikyti su mylimaisiais, geriau pažinti dominančius asmenis arba pademonstruoti iškalbą, humorą, talentus. Tai atneš džiaugsmo. Atsigausite, pažvalėsite. Nusimato puota, piknikas ar pan.

Svarstyklės

Pajusite energijos antplūdį, bus sunku nustygti vietoje. Jeigu turite konkretų veiklos planą, viskas seksis gana šauniai. Tikriausiai aplinkinius nustebinsite neįprasta argumentacija ar pakoreguota išvaizda.

Skorpionas

Šiandien norėsis energingai veikti. Tačiau jei blaškysitės, tai kai kurios progos dings iš panosės ir tik vakare gims originali idėja, įvyks įdomus susitikimas ar netikėtas renginys. Daugiau dėmesio skirkite savo partneriui, antrajai pusei.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Ši diena ne itin džiugins. Galbūt užplūs nelengvi prisiminimai ar nuojautos, o gal aplinkiniai primes savo dienotvarkę ir dėl jos turėsite keisti pageidaujamus planus, daugiau išlaidauti. Galite turėti labai rimtų finansinių bėdų.

Ožiaragis

Būsite nusiteikę kelionėms, susitikimams su naujais ar beveik užmirštais senais pažįstamais. Galbūt nutolsite nuo namų nemažą atstumą norėdami kažką aplankyti.

Vandenis

Tikriausiai ši diena bus gana rimta, tarsi susirūpinti verstų laiku nebaigtas darbas. Arba dėl kažkokių priežasčių jūsų nuotaika bus dalykiška, nevilios jokios pramogos. Galbūt gausite nerimą keliančią žinią.

Žuvys

Regis, savoenergija, išradingumu šiandien visus užkrėsite gera nuotaika, būsite kompanijos siela. Draugiški pokalbiai gali padėti jums geriau susivokti situacijoje, o gal net pakreipti kažkokius įvykius palankesne linkme.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų