REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
24
Porelė (nuotr. 123rf.com)

Liūtai žaismingi, Dvyniai išsiblaškę. Tačiau ką tai reiškia lovoje? Astrologas Craigas Martinas paaiškino, ką atskleidžia mūsų zodiako ženklai.

24

Liūtai žaismingi, Dvyniai išsiblaškę. Tačiau ką tai reiškia lovoje? Astrologas Craigas Martinas paaiškino, ką atskleidžia mūsų zodiako ženklai.

REKLAMA

Avinas

Avino ženklą turintys žmonės tiesiog skleidžia seksualią energiją. Marso planeta valdo avino ženklą, o būtent Marsas ir valdo seksualinius potraukius.

„Ugninis avinas siekia visko, kas yra nauja ir netikėta, įskaitant meilužius. Linksmybės kyla iš pasitenkinimo kažką užkariavus. Jų aistra – gundymas. Tad daug dažniau avinai bus gundytojais, o ne susigundžiusiais“, - rašo Insider.

Jautis

Jaučiai yra labai jausmingi, žemiški ir elegantiški. Jie nori visokio fizinio malonumo: būti laikomi, apkabinami, masažuojami. Tokie elementai, kaip intriguojantys kvapai, minkšta medžiaga, atitinkamas apšvietimas, jaučius tik dar labiau traukia prie jų partnerio. Malonumą jie randa kelionė, o ne tik tiksle.

Dvyniai

Dvyniai mėgsta juoktis, kartais gali būti net atitrūkę nuo savo seksualinių poreikių. Gali tekti šiek tiek palaukti, kol dvyniai „užsidegs“, tačiau taip nėra dėl to, kad jie tingūs ar nesudominti. Puikus bei linksmas pokalbis su partneriu dvyniams reiškia labai daug. Tai padeda ištraukti jų aistringąją pusę. Sunkios, per daug dramatiškos situacijos tik išjungia visą jų seksualinę aistrą.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Vėžys turi jaustis emociškai saugus. Kaip ir kitose patirtyse, taip ir užsiimant seksu, vėžiai turi jaustis patogiai. Jie turi jaustis, kad jais kažkas rūpinasi. Vėžiai negali pyktis ir tuomet staiga pradėti mylėtis. Jiems būtina jausti prieraišumą, atsidavimą.

REKLAMA

Liūtas

Liūtai miegamajame yra labai žaismingi. Nėra žaismingesnio zodiako ženklo nei liūtas. Jie išradingi, romantiški, linksmi. Mažiausiai ko jie nori lovoje tai to paties seno sekso, tad su liūtais reikia tikėtis netikėčiausių dalykų.

Mergelė

Šis zodiako ženklas geriausiai apibrėžiamas tokiu pasakymu: „žvėris naktį, skaistuolė ryte“. Seksas yra tai, kas mergelėms padeda atsipalaiduoti ir, kitaip tariant, „pasileisti plaukus“. Slegiantis mergelių perfekcionizmas lovoje dingsta. Sekas bus aistringas, kiek nerangus, tačiau tarsi išlaisvinantis nuotykis.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės

Šis zodiako ženklas valdo santykius, santuoką ir partnerystę. Svarstyklėms seksualinis ryšys yra būdas parodyti jų įsipareigojimą santykiuose. Jie yra emociškai atsparūs ir pasiruošę patenkinti.

Skorpionas

Skorpionas nori ne tik fizinio ryšio, bet ir emocinio. Tik taip jis bus pasitenkinęs. Seksas niekuomet nedingsta iš skorpiono minčių. Tačiau galiausiai skorpionui tai ne tiks veiksmas – jiems būtinas gilus intymumo ryšys.

Šaulys

Šį ugnies ženklą stimuliuoja įvairenybės. Kūrybiška, nuotykių siekianti dvasia gyvena šio ženklo atstovuose. Jie vengia monotoniškumo ir rutinos. Šio ženklo žmonėms, norintiems išlaisvinti beribę seksualinę energiją, reikės trupučio netikėtumo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Nors ožiaragiai dažnai pristatomi kaip praktiški ir konservatyvūs žmonės, jie iš tikrųjų vieni seksualiausių ženklų. Jiems būtinas reguliarus seksas, kad atsipalaiduotų. Nebūtinai viskas turi būti beprotiška – svarbiausia, kad seksas būtų patenkinantis. Ir jie siekia, kad taip būtų abiems pusėms.

Vandenis

Šio ženklo žmonėms reikia laisvės. Kai vandeniai jaučiasi suvaržyti, jie užsisklendžia. Sekse jiems reikia daug erdvės tyrinėjimams. Jų varomoji jėga yra susijusi su išradingu, įdomiu ir atviru požiūriu į seksą - ne tradicinį ir nuspėjamą.

Žuvys

Žuvys aktyviai ieško sekso. Vis dėlto jų varomoji jėga priklauso nuo žmogaus, kuriam atsiduoda. Jei jie jaučiasi saugiai ir turintys ryšį, tada yra daugiau nei laimingi atsiduoti. Tačiau tam reikia laiko. Žuvis lovoje greitai nugesina savanaudiškumas. Žuvims patariama prisiminti, kad nors visuomet nuostabu duoti, jos negali ignoruoti savųjų poreikių.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų