REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Liepos 02 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Ne pačių geriausių permainų metas, pasiruoškite staigiam manevrui. Jei jus vers ką nors daryti, atsisakykite, bet ir patys iš kitų mažiau reikalaukite.

Tauras Geriau svarbių sumanymų atsisakyti. Nepalankus laikas susitikimams su svarbiais žmonėmis, ypač tais, nuo kurių priklauso jūsų karjera. Saugokitės intrigantų.

Dvyniai Bus itin svarbi savitvarda bendraujant, atsargumas ką nors veikiant, vairuojant ir pan. Skuboti sprendimai pavojingi: neįžvelgsite, kur slepiasi apgaulė, pralaimėjimas.

Vėžys Nepalanku tvarkyti finansinius reikalus, pirkti vertingus daiktus, investuoti pinigus. Diena žada nenumatytas išlaidas.

Liūtas Diena žada negeras naujienas, tačiau neskubėkite reaguoti. Netinkamas laikas tvarkyti dokumentus, tartis su dalykiniais partneriais, derėtis.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Stabtelėkite, tirkite situaciją ir venkite atvirai demonstruoti savo pozicijos. Geriau likti namuose: tai visiškai netinkamas laikas nei svarbiems reikalams, nei kelionėms.

REKLAMA

Svarstyklės Sėkmė visai šalia jūsų, bet vienas neatsargus žingsnis, ir jūs galite atsidurti ten, nuo ko pradėjote. Avantiūrų atsisakykite. Gali tekti patirti rūpesčių dėl vaikų. Diena visiškai netinkama romantiškiems pasimatymams.

Skorpionas Dirbdami neskubėkite: galimos lemtingos traumos. Dažniau būsite neteisūs, tad geriau įsiklausykite į kolegų, partnerių, artimųjų pastabas, kurios išryškins jūsų darbo trūkumus.

Šaulys Diena žada susidūrimą su priešais, konkurentais. Kompromisų prireiks, priešingu atveju ruoškitės pralaimėjimui. Galimi konfliktai ir dėl neišspręstų santykių problemų su sutuoktiniu.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis Sudėtingas metas, nepraraskite savitvardos. Netinkamas laikas bendrauti su žmonėmis, kurių nemėgstate. Antroji dienos pusė bus palankesnė nei pirmoji.

Vandenis Nors reikalai krypsta jūsų naudai, ši diena nėra palanki. Nebūkite patiklūs net gavę gerų naujienų ar neva naudingų finansinių pasiūlymų.

Žuvys Įsiklausykite į savo vidinį balsą, darykite tai, ką sako jūsų širdis, o ne įrodinėja aplinkiniai. Ginčų venkite, bet laikykitės tik savo principų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų