REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
65
Pora (nuotr. 123rf.com)

Dažniausiai tikimės, kad kiekviena vasara kaskart bus kažkuo išskirtinė, įsimintina ir suteikianti gyvenimui daugiau spalvų. Be abejonės, meilės tema daugeliui aktualiausia.

65

Dažniausiai tikimės, kad kiekviena vasara kaskart bus kažkuo išskirtinė, įsimintina ir suteikianti gyvenimui daugiau spalvų. Be abejonės, meilės tema daugeliui aktualiausia.

REKLAMA

Astrologė Lana Kutkytė atskleidžia, kokiems Zodiako ženklams ši vasara atneš meilę, o kam visgi šis laikotarpis nebus toks sėkmingas.

„Tam, kad išties sužinoti, ar žmogaus laukia meilė, geriausia žiūrėti į individualų horoskopą, tačiau bendrosios tendencijos visgi egzistuoja ir daro įtaką“, – teigia astrologė.

Išryškės senos nuoskaudos

Lana Kutkytė tikina, jog apžvelgus likusios vasaros astrologinį foną tampa aišku, kad šis laikotarpis tikrai nėra pats tinkamiausias naujų santykių pradžiai. Liepos mėnesį patartina vengti pradėti naujus santykius ir pasistengti išlaikyti harmoniją su jau esamu partneriu, ypač tai aktualu gimusiais po Liūto ir Vandenio ženklu.

„Būtent Liūtams ir Vandeniams šis laikas atneš nemažai pamokų ir netikėtų likimo vingių, kurie skatins užbaigti jau išsisėmusius, savo laiką atgyvenusius santykius. Ateis būtinybė neišvengiamai kažką keisti: arba nutraukti ryšius, arba juos transformuoti, padaryti labiau prasmingus“, – sako moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Panašių, tik ne tokių fatališkų situacijų teks patirti Jaučiams bei Skorpionams, kadangi šis mėnuo skatins ginčus, įtampą, tad santykiai su antrąja puse gali patirti išbandymų. Anot astrologės, svarbu bus nesugriauti brangaus ryšio vien dėl smulkių nesusipratimų ar senų nuoskaudų, todėl bus būtina kontroliuoti savo emocijas, nors tai pasirodys ypač sunku.

REKLAMA

„Mergelės sulauks daugiau dėmesio, nei visuomet, tačiau labai maža tikimybė, jog šis dėmesys peraugs į rimtus ir ilgalaikius santykius“, – priduria Lana Kutkytė.

Kam vasara bus palanki?

Kiek labiau atsipalaiduoti santykių sferoje galės Avinai, Vėžiai, Šauliai, Ožiaragiai ir Žuvys. Nors ir šiems Zodiako ženklams gali tekti liepos mėnesį spręsti santykių problemas, tačiau šios nebus pernelyg varginančios.

„Na, o rugpjūtis gali grąžinti į gyvenimą jau užbaigtus, užmirštus santykius arba iš naujo atgaivinti jau esamus. Dvyniai ir Svarstyklės rugpjūtį bus sėkmingiausi meilės sferoje, tad jų laukia ne tik malonios staigmenos iš priešingos lyties atstovų, bet ir jie patys bus nusiteikę flirtui, gyvenimo malonumams bei aktyviam bendravimui“, – įvardina astrologė.

Vis dėlto, Lana Kutkytė akcentuoja, kad visiems Zodiako ženklams patartina nepradėti naujų santykių iki rugpjūčio 21d.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų