REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Mėnesio horoskopas  (nuotr. 123rf.com)

Nekantraujate sužinoti, kas jūsų laukia liepos mėnesį? Pateikiame jums liepos mėnesio horoskopų prognozes visiems zodiako ženklams. 

12

Nekantraujate sužinoti, kas jūsų laukia liepos mėnesį? Pateikiame jums liepos mėnesio horoskopų prognozes visiems zodiako ženklams. 

REKLAMA

Avinas

Liepos mėnuo Avinams gali būti kupinas apribojimų. Tiesiog bus sunku save išreikšti, jausite tam tikrą susikaustymą, jėgų ir energijos stygių. Tiesiog tai mėnuo, kuomet daugiau pasieksite orientuodamiesi į savo vidinius poreikius, analizuodami vidinę motyvaciją ir išgyvenimus.

Tikėtini netikėti posūkiai santykiuose- jie gali įgauti visai kitokią kryptį.

Darbe vis dar tikėtini apribojimai. Jei būsite kantrūs, jums galbūt pasisseks pakilti į aukštesnes pareigas.

Jautis

Iki liepos 11 dienos pakankami geras metas- jausitės gerai, seksis visame.

Nuo 11 mėnesio dienos reikalai gali šiek tiek trikti, tapsite labiau kritiški, nepasitikintys savimi. Bendrai, gali stipriai pasikeisti požiūris į save, savęs suvokimas. Ne pats geriausias laikas saviraiškai, jos paieškoms. Verčiau koncentruokitės ties darbu ir sveikata.

REKLAMA
REKLAMA

Galimi pykčiai ir nesutarimai su draugais ir vaikais.

Meilei mėnuo palankus.

Galimi netikėti, impulsyvūs išvaizdos pokyčiai.

Dvyniai

Šio zodiako atstovų gyvenimas gali tapti šiek tiek nekontroliuojamu. Dėl Urano įtakos iš esmės keisis prioritetai, vertybės ir tai reikšmingai pakoreguos jūsų įprasto gyvenimo rutiną. Žada aplankyti idėjos, kurias verta realizuoti. Juolab seniai svajojote apie savarankišką veiklą.

REKLAMA

Liepą palanku atsiduoti darbui.

Namie gali prireikti neplanuoto remonto.

Nepalanku skolinti ir skolintis.

Vėžys

Nors vis dar tęsiasi jūsų laikas, liepą galite jaustis visiškai priešingai. Esmė tame, kad Vėžių zodiaką neigiamai veikia Saturnas. Toks parodymas reiškia jėgų ir energijos sumažėjimą, tam tikrą apatiją, depresyvumą. Deja, su tuo kovoti neįmanoma, reikia išlaukti. Panašu, kad šviesesnis laikas jums ateis dar negreit.

Žvaigždės numato sunkumus ir santykiuose. Gali imti klibėti net ir pačios tvirčiausios sąjungos.

Visai naudingas mėnuo kelionėms. Gerai jausitės užsiimdami kūryba, klausydami muzikos ar medituodami.

REKLAMA
REKLAMA

Liepos 13 dieną įvyks Saulės užtemimas Vėžio zodiako ženkle. Būtų gerai, jei tą dieną nepersitemptumėte. Saugokite save.

Liūtas

Laikas iki gimtadienio yra pats sunkiausias. Todėl nenustebkite, jei truks jėgų ir energijos, nuotaika labiau links į liūdesio pusę. Tiesiog tai labiau poilsio ir jėgų kaupimo metas.

Teisinga daugiau ilsėtis, medituoti, atsiriboti nuo aktyvaus gyvenimo. Nuo 21 mėnesio dienos situacija keisis į priešingą Saulei įžengus į Liūto zodiako ženklą.

Liepos 27 dieną jūsų zodiako ženkle įvyks Mėnulio užtemimas. Todėl mėnesio paskutinė dekada gali atnešti rimtų pokyčių. Jausite didesni nervingumą, jautrumą, įtampas. Tiesiog tuo metu nepertempkite savęs, daugiau ilsėkitės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Liepa šio zodiako atstovams gali pažerti staigmenų. Laukiami pokyčiai, susiję su draugų aplinka ir užsieniu. Galite staiga ir netikėtai nuspręsti išvykti į užsienį. Tą mintį jums subtiliai mestels draugas/ai. Panašu, kad ilgai dvejoti nesiruošiate. Juolab ten laukia labai geras darbo pasiūlymas.

Galite jaustis šiek tiek persitempę ir dirglūs. Tiesiog liepą bus jautresnė nervų sistema. Prasminga skirti pakankamai laiko miegui ir poilsiui.

Pasisaugokite traumų ir sužeidimų. Ypač buityje ar darbe.

Svarstyklės

Pirmuosius du mėnesio dešimtadienius visai neblogai klostysis jūsų reikalai. Galite drąsiai planuoti savo ateitį, kurti naujus projektus. Bet kolkas tai tegu lieka galvoje. Jų realizacijai dabar ne tinkamas metas. Trečią liepos dekadą reikalai ims strigti, jausitės tarsi įkalinti, energetiškai pavargę. Gal jau laikas pailsėti?

REKLAMA

Žvaigždės numato remontą namuose. Verčiau jį atidėkite porai mėnesių. Tokiu būdu išvengsite nesklandumų.

Galimi santykių aiškinimaisi, audringi pokalbiai. Būsite ypač aktyvūs meilės reikaluose. Tik nepersistenkite. Problema ta, kad elgsitės labai emocingai ir galite nepajusti, kad imate kontroliuoti kitą žmogų.

Skorpionas

Liepą ir jums teks patirti tam tikrą susikaustymą, sunkumus ir apribojimus. Žinoma, tai labiau tinka veikliems ir ambicingiems Skorpionams.

Nors sėkmės planeta Jupiteris vis dar keliauja jūsų zodiako ženklu, tačiau liepą esminių pokyčių vertėtų atsisakyti. Bet kokie pradėjimai nebus sėkmingi arba po tam tikro laiko pervertinti.

REKLAMA

Galite sulaukti netikėtumų iš partnerio ( tiek verslo, tiek santuokos) pusės. Esminė mintis- laisvės trūkumas. Žvaigždės abejoja, kad leisitės į kompromisą. Jūsų valdingas ir dominuojantis savininko charakteris sunkiai suvokia laisvės apraiškas santykiuose.

Gali tekti išvykti į kelionę. Gal būt darbo reikalais. Liepą bendrai tinka keliauti.

Šaulys

Šio zodiako ženklo atstovai lengviau atsikvėps nuo 11 dienos. Jūsų ženklą valdanti planeta Jupiteris pagaliau ims judėti normalia kryptimi. Iškart pajusite energijos ir jėgų antplūdį. Galėsite lengviau įgyvendinti savo planus.

Žvaigždės nurodo, kad didelė dėmesį skirsite piniginiams klausimams. Būsite aktyvūs, ieškosite naujų uždarbio galimybių. Taip pat tai puikus laikas mokytis ekonomijos, išlaidų ir pajamų planavimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Galite patekti į stresinę situaciją dėl kažkieno mirties, ar nelaimingo atsitikimo.

Ožiaragis

Ožiaragiams liepą bus aktualios dvi temos- jūs pats ir partnerystė. Bendrai mėnesį galima pavadinti sprendimų priėmimo mėnesiu.

Iš vienos pusės esate ir būsite ypač susirūpinę savimi, savo realizacija. Iš kitos pusės- jums labai svarbu taps santykiai ( jų kūrimas, arba esamų perspektyva). Tai tarsi dilema, kurią vienu ar kitu būdu išspręsite.

Verta pasaugoti save, yra nedidelė traumų, sumušimų rizika.

Liepos 27 diena Ožiaragio zodiako ženkle įvyks Mėnulio užtemimas. Šis astronominis reiškinys sustiprins mėnesio svarbą. Galite išgyventi lemtingų, fatalinių situacijų.

REKLAMA

Vandenis

Liepą šio zodiako ženklo atstovai turėtų labiau domėtis kitais ir mažiau savimi. Nors esate individualistai, be kitų žmonių negalite pilnaverčiai realizuotis.

Būsite kažkiek karingi ir impulsyvūs, todėl yra tikimybė „priskaldyti malkų“. Jei norite išvengti ekspresyvių sprendimų, išmėginkite praktiką: prieš priimdami sprendimą giliai įkvėpkite ir klauskite savęs- ar man tikrai dabar to labai reikia?

Gali būsi sunkumų kažkam iš jūsų draugų.

Liepa bendrai bus labai darbinga. Daug dirbsite vardan savo tikslų įgyvendinimo. Per daug neįsijauskite, poilsio ir miego nevalia atsisakyti.

Žuvys

Liepą prisiminsite kaip vieną geriausių šių metų mėnesių. Labai didelis kūrybinis potencialas pažadins jumyse slypinti kūrėją. Leiskite tam atsiskleisti, taip išreikšite save ir realizuosite. Juk Žuvys- vienas kūrybiškiausių zodiako ženklų.

REKLAMA

Dar viena gera žinia- žvaigždės jums paruošė galimybę laimėti loterijoje. Išmėginkite šį šansą.

Gali šiek tiek iškilti sveikatos problemų. Pasisaugokite traumų, griūvimų, susižeidimų. Mėnuo nėra palankus dietoms, mitybos pokyčiams.

Tai yra bendro pobūdžio informacija.

Šaltinis: astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė, http://www.asmeninisastrologas.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų