REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
24
Vieną Zodiako ženklą ištiks negandos – tęsis visą savaitę (nuotr. 123rf.com)

Birželio 23 horoskopas 12 zodiako ženklų:

24

Birželio 23 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Gali pavykti naudingai investuoti pinigus, o papildoma arba nauja veikla gali praplėsti jūsų galimybes. Būtų gerai, kad konkrečiai spręstumėte iškilusius klausimus, nes labai svarbu nepalikti neaiškumų, nesusipratimų.

Tauras

Nebloga diena. Galbūt jausite susirūpinimą dėl būsimo konkurso, kompetencijos patikrinimo, viešo pasisakymo. Nestokosite apsukrumo. Venkite svaigalų.

Dvyniai

Rūpės profesinės ir turtinės perspektyvos. Jautriai reaguosite į kolegų pastabas. Galite mėginti įsigyti ilgalaikio naudojimo daiktą, gerinti buitines sąlygas.

Vėžys

Šiandien nusimato draugiški susitikimai, dalyvavimas kolektyviniuose renginiuose. Siurprizų gali pateikti artimi žmonės, gerbėjai. Arba jūs juos kažkuo nustebinsite.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Kils originalių, tačiau beveik neįgyvendinamų sumanymų. Nebūkite pernelyg naivūs ir nemanykite, kad kiti tokie, jei nenorite sau pakenkti. Jeigu įmanoma, pravartu atsiriboti nuo šurmulio ir pabūti vienumoje, atsipalaiduoti.

REKLAMA

Mergelė

Ilgai slopintos emocijos pasieks tokį lygį, kai visi jausmai ims veržtis išorėn. Galite iškrėsti tai, kas jums paprastai nebūdinga. Kita vertus, labai tikėtina, kad jūsų sumanymai ar kurstymai sulauks norimo palaikymo.

Svarstyklės

Tikėtina, kad kils naujų minčių, idėjų, susijusių su nekilnojamuoju turtu, verslo investicijomis. Vakare galite nerimauti dėl mylimo žmogaus ar vaikų išdaigų.

Skorpionas

Tikėtini pokalbiai, susitikimai su žmonėmis, puoselėjančiais jums gerus jausmus. Galbūt gausite laišką, pasiūlymą arba patirsite netikėtą nuotykį.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Galimos įvairios peripetijos profesijos sferoje ir giminėje, šeimoje. Jūs ar kažkas iš artimųjų turės ruoštis kelionei, egzaminui, vestuvėms, krikštynoms ar pan. Panašu, kad jums labai reikės kitų palaikymo.

Ožiaragis

Diena bus gana palanki nedidelėms pramogoms, draugiškiems susitikimams su mielais jums žmonėmis, bendravimui su vaikais. Tačiau reikėtų vengti alkoholio, abejotinų nuotykių.

Vandenis

Šiandien galima tikėtis svarbių kontaktų, rimtų pokalbių, įpareigojimų. Bet kuriuo atveju, derėtų užsiimti konkrečia veikla: rimčiau padirbėti darbe ir namuose arba pasportuoti, pasirūpinti grožiu.

Žuvys

Galimi kažkokie įvykiai, susiję su konkurencija, partneryste, meile. Turbūt įsitikinsite, kad jokiu būdu nenorite prarasti vieno jums svarbaus asmens palankumo. Vakare galite patirti nuostolį, nemalonumą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų