REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
8
Draugai prašo pagalbos

Penktadienio popietę Lietuvą apskriejo žinia apie savo noru iš gyvenimo pasitraukusį žinomą šalies didžėjų, TV projektų dalyvį Modestą Žilionį. Vaikinas negyvas rastas savo sode. 

8

Penktadienio popietę Lietuvą apskriejo žinia apie savo noru iš gyvenimo pasitraukusį žinomą šalies didžėjų, TV projektų dalyvį Modestą Žilionį. Vaikinas negyvas rastas savo sode. 

REKLAMA

Tą patį vakarą į neabejingus tautiečius viešai kreipėsi du geriausi Modesto draugai —  kirpėjas Robertas Danilevičius ir dainininkas Algimantas Minalga Soliaris. 

Jiedu feisbuke rašė: „Brangūs draugai ir Modesto artimieji. Kadangi tėveliams labai sunkus metas ir jie nebeturi jėgų organizuoti atsisveikinimo su mūsų brangiu draugu, siūlau visiems drauagms prisidėti ir deramai atsisveikinti su Modestu Žilioniu. 

Visi, kiek galite, prašau prisidėti. Sąskaitos numeris: LT493920010076214331, gavėjas: Algimantas Minalga, paskirtyje nurodykite „auka Modestui’’. Dėl šarvojimo ir laidojimo detalių visus informuosiu¨, - rašoma viešoje žinutėje. 

REKLAMA
REKLAMA

Negailėjo gerų žodžių

Artimas Modesto draugas, garsus kirpėjas Robertas Danilevičius po žinios apie mirtį negailėjo gerų žodžių.

REKLAMA

„Jis man buvo tarsi brolis. Aš jį taip ir vadinu, nes mes buvome labai artimi. Paskutinį kartą jį mačiau praėjusių metų gegužės 28-ąją, kai buvau Lietuvoje, tačiau telefonu kalbėdavomės labai dažnai.

Pastarąjį kartą kalbėjomės apie kelias valandas. Mes planavome, kaip jis atvažiuos pas mane į Londoną, kur aš dirbu, kaip pasitūsinsim čia kartu, planavom, kad jis pas mane apsigyvens.

Ženklų, kad jo būsena gali priartėti prie savižudybės, tikrai buvo. Jis sirgo depresija, tačiau niekada sau to nepripažino. Mama duodavo jam vaistų, tačiau jis jų negerdavo. Ji norėjo gydyti sūnų, tačiau jis nesileisdavo.

REKLAMA
REKLAMA

Būdavo, kad jis paširsta, paskui jo būklė pagerėdavo, mes ištisas valandas juokdavomės telefonu, planavome reikalus. Jis jau buvo įrašus padaręs koncertui Londone.

Jį labai paveikė skyrybos su mergina, kurią labai mylėjo. Jiedu išsiskyrė dar tada, kai aš buvau Lietuvoje, prieš daugiau nei metus, tačiau jis labai išgyveno", - pasakojo jis.

Paklaustas, ar prisimena paskutinius pokalbius su draugu ir kokie jie buvo, vyras išsidavė dabar suvokiantis, jog jie buvo lemtingi. Galiausiai jis pažadėjo Modestui paskambinti, tačiau nebespėjo.

„Dabar, kai pagalvoju, gal ir per mažai laiko skyriau jam, tačiau kaip elgtis kitaip, kai visi esame dirbantys, užsiėmę. Paskutinė jo žinutė buvo man su prašymu paskambinti, kai galėsiu. Aš pažadėjau taip padaryti, bet išskubėjau į darbą, o per darbus taip ir nepaskambinau.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Gal dabar ir galima sakyti, kad nebespėjau. Man tikrai labai gaila ir skaudu. Tai buvo puikus žmogus ir labai artimas mano bičiulis“, - kalbėjo R.Danilevičius.

Taip pat feisbuke jis rašė: „Kai skauda širdį, jog taip anksti išėjai. O tiek dar daug planų buvo mūsų kely nepadarytų. Ilsėkis ramybėje, brolau.

Taip truks man tavo juoko ir tų ilgų vakarų, kaip kalbėdavome apie naujus gyvenimo planus ir projektus."

Dalyvavo TV projektuose

Primename, kad 2006 metais vaikinas dalyvavo viename TV3 televizijos projektų "Iššūkis kaime".

„Modestas Žilionis – diskžokėjas, daugybės Lietuvos žvaigždžių draugas. Su kiekviena diena tampa vis gražesnis, bent jau pats sau. Modesto gyvenimo kredo: imk iš jo viską, kas tik pasitaiko kelyje.

REKLAMA

Naktinis gyvenimas – jo pašaukimas. Merginų dėmesys, tranki muzika, gražūs žmonės aplink ir jūra komplimentų – tai, viskas, ko Modestui reikia iki pilnos laimės. Jaunas vyras yra iškalbus, drąsus, ryžtingas. Konkurencija jam taip pat nesvetima. Jei tik jis pamatys, kad nėra dėmesio centre, tuoj pat kompanijos sielos poziciją atsikovos“, - taip apie vaikiną buvo rašyta projekto pristatyme.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų