REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Birželio 22 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Birželio 22 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Galite netikėtai nusivilti draugu, artimu žmogumi. Bus svarbu kai ką paaukoti, padovanoti kad ir visai nepažįstamam asmeniui ar kokiai nors labdaros organizacijai.

Tauras

Puiki diena, tačiau svarbiam apsisprendimui tinkamas laikas tik iki pietų. Pirma dienos pusė palanki tvarkyti vaikų reikalus.

Dvyniai

Iki pietų tinkamas metas su vadovybe pasikalbėti dėl darbo sąlygų pagerinimo. Vėliau geriau atsitraukti nuo svarbių reikalų ir nepasiduoti intrigantų provokacijoms: jie gali pasinaudoti jūsų ambicijomis.

Vėžys

Diena gali sujaukti jūsų planus, todėl pasiruoškite netikėtam manevrui. Iki pietų šaunus metas, tačiau vėliau turite progą sugadinti kai ką reikšmingo. Prasidės metas, kai patiriama laisvės žala ir neigiama draugų įtaka.

Liūtas

Nesiimkite tvarkyti jokių reikalų: šiandien pats sau būsite priešas. Saugokitės intrigantų apgaulės.

Mergelė

Jūsų jėgos metas, tiesa, ar mokėsite tuo protingai pasinaudoti? Sėkmė lydės tik tuos, kurie neskuba, viską ramiai įvertina. Vakare neverta pirkti vertingų daiktų: išlaidos nepasiteisins.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės

Būkite atidesni (ypač po pietų) rašydami, skaičiuodami, važiuodami. Tiesioginės naudos iš šios dienos veiklos nesulauksite. Tačiau jei žvelgsite giliau, suvoksite, jog tai rimtas pagrindas ateities sėkmei.

REKLAMA

Skorpionas

Sėkmingas metas įvairiems susitikimams, susitarimams, bet tik pirmą dienos pusę. Nereikėtų rimtai reaguoti į informaciją bei pasiūlymus, gautus popiet.

Šaulys

Niekuo rimtu neužsiimkite: tai poilsio metas, kai verta dirbti nebent savo namuose, spręsti artimųjų problemas. Vakare nepatartina vykti į svečius ar veltis į romantiškus nuotykius.

Ožiaragis

Sėkmingas laikas, kad ir ko imsitės. Ši diena paskatins kūrybinį įkvėpimą. Jei jūsų darbas nesusijęs su tikslumu, punktualumu ir kitokiais reglamentais, galite nemažai nuveikti ir sulaukti puikių rezultatų.

REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Darbymetis, tačiau popiet nepatartina dirbti nieko sunkaus. Bus svarbu vakare nesivelti į jokius debatus nei darbe, nei namie, nei svečiuose. Nepamirškite šiandien dažniau ilsėtis.

Žuvys

Pirma dienos pusė naudinga įvairiems susitikimams, deryboms, susitarimams. Vėliau neskubinkite įvykių, kritiškiau stebėkite, ką daro kiti.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų