REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Nerimas (nuotr. 123rf.com)

Žvaigždės rodo, kad savaitės vidurys daugeliui ženklų bus įtemptas ir emociškai sekins. Birželio 21 horoskopas 12 zodiako ženklų:

12

Žvaigždės rodo, kad savaitės vidurys daugeliui ženklų bus įtemptas ir emociškai sekins. Birželio 21 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Kasdieniniai darbai vyks gana sklandžiai. Didės noras praturtėti ar kuo nors pasipuikuoti prieš kitus. Kita vertus, nuotaika lyg ir be priežasties protarpiais ges, kamuos nelinksmi prisiminimai arba abejonės.

Tauras Būsite emocionalūs, jautrūs, tad įmanomi konfliktai. Tačiau bendravimas su kitaip mąstančiais ar kalbančiais žmonėmis nebus varginantis, jeigu nuoširdžiai domėsitės pateikiama tema, o ne stengsitės demonstruoti savo pranašumą.

Dvyniai Tikriausiai ši diena bus nelengva emociškai. Pernelyg priklausysite nuo kitų žmonių nuotaikų, kaprizų arba savo ir jų finansinių galimybių. Gali būti, kad aiškiai pajusite besiartinančias permainas.

Vėžys Galimi kontaktai su kultūros ir švietimo veikėjais, užsieniečiais. Jus itin domins tolimos kelionės arba studijų klausimai. Galbūt teks pasukti galvą, kaip įvykdyti kažkam duotą įsipareigojimą. Nuo to priklauso jūsų autoritetas.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Tikėtina, kad kalbos suksis apie politiką, pareigas, pinigus. Nors nusimato kažkokios pramogos, susiėjimai, net ir vakare nelabai pavyks atitrūkti nuo dalykinių problemų.

REKLAMA

Mergelė Šiandien galite išgirsti, sužinoti įdomių dalykų, tad nevenkite bendrauti ir mokėkite klausytis. Galite spręsti organizacinius klausimus, telkti bendraminčius darbams ar bendroms pramogoms.

Svarstyklės Šiandien niekur neskubėkite, nedarykite spontaniškų sprendimų, nes jūsų blaivus protas truputį snaus. Tiesa, garsiau kalbės intuicija, tad įsidėmėkite, ką ji kužda ir patikrinkite. Patartina rimčiau įvertinti savo santykius su kitais žmonėmis.

Skorpionas Šiandien bus mažai kantrybės ir daug emocijų. Didelę vertę jums turės romantiški jausmai, kūrybinis įkvėpimas, paslaptingumas, kad ir kur jis bepasireikštų. Galimas keistas nuotykis ir nenumatytos išlaidos.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Profesinė situacija nekels nerimo, nes viskas klostysis kaip suplanuota. Svarbu pernelyg neapsikrauti darbais, kažko svarbaus nepradėti, nes nerimausite, jei nepajėgsite laiku užbaigti.

Ožiaragis Galbūt turėsite kontaktų su švietimo įstaigomis, žiniasklaida arba patys ką nors propaguosite, reklamuosite. Panašu, kad dėl kažko jaudinsitės, nerimausite. Tai gali būti susiję su tarnybiniu patikrinimu, pasisakymu viešumoje, interviu.

Vandenis Tikėtina, kad apsiribosite įprasta aplinka bei užsiėmimais, nors suplanavę galite būti kur kas įdomesnių dalykų. Tikriausiai tokie planai nusikels į savaitgalį ir jums beliks mėgautis nerimu, laukimu, pasiruošimais.

Žuvys Panašu, kad jumyse gims gražių vilčių. Jei atostogaujate, gerai leisite laiką su įdomiais ar patraukliais jums žmonėmis. Jeigu rūpi darbai, tai galbūt jus sudomins kažkokia nauja veikla ar informacija.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų