REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
21
Porelė (nuotr. 123rf.com)

Ar jūs bandote mesti svorį? Kodėl neišbandžius „aistringesnių“ būdų tam? Šios sekso pozos sudegina daugiausiai kalorijų.

21

Ar jūs bandote mesti svorį? Kodėl neišbandžius „aistringesnių“ būdų tam? Šios sekso pozos sudegina daugiausiai kalorijų.

REKLAMA

Turbūt nežinojote, kad išdykavimas miegamajame gali padėti jums mesti svorį. Atlikti tyrimai parodė, kad per 60 minučių, besimylėdami vyrai sudegina net 200 kalorijų. Moterys tuo metu sudegina šiek tiek mažiau, tik 138 kalorijas.

Taigi, jei jums pabodo sporto salė, Sunny Rogers, klinikinis seksologas, pateikia net 5 pozas, kurios privers prakaituoti nė ką geriau, nei maratono bėgimas.

1. Klubų pakėlimai misionieriaus pozoje.

Nors tai ir yra pati žinomiausia ir paprasčiausia sekso poza, tereikia šiek tiek fantazijos ir ji taps daug įdomesnė. Vietoj to, kad ištisai gulėtumėte, pakelkite savo klubus į viršų, taip, kad jūsų dubuo būtų kuo arčiau jūsų mylimojo.

Norėdami sudeginti maksimalų kalorijų kiekį, įtempkite savo pilvo raumenis. Taip bus daug maloniau jums abiem. Ir nepamirškite aimanuoti. Kiekviena aimana sudegina papildomas 5 kalorijas.

REKLAMA
REKLAMA

2. Pritūpimas

Šioje pozoje moteris yra viršuje, todėl jau iškarto dirbate su savo viršutine kūno dalimi. Tegu jūsų partneris gulasi ant nugaros, o jūs stovėkite prieš jį ir laikydamos savo svorį kojose, tūpkite link jo, lyg darydamos pritūpimą.

REKLAMA

3. Įtempta šuniuko poza

Tradiciškai, šioje pozoje daugiausia dirba vyras, bet jūs galite tai pakeisti. Laikykite savo rankas ištiestas į priekį ir įtempkite savo pilvo raumenis, taip jūs sudeginsite nuo 98 iki 118 kalorijų.

4. Klūpantis vienratis

Pradėkite šuniuko pozoje. Tuomet tegu jūsų partneris pakelia jūsų kojas, viena po kitos, paimdamas jas per kelius. Jūs tuo metu atsiremkite savo rankomis, lyg darytumėte lentą. Tai padeda formuoti jūsų rankų ir nugaros raumenis.

5. Arka

Tai yra pagerinta misionieriaus poza. Merginos, pakelkite savo klubus aukštyn, lyg darytumėte tiltelio pratimą. Jūsų vyras turėtų klūpėti, o jūs jį laikykite už išorinės jo klubų dalies. Tokia poza atstoja gerą, intensyvią treniruotę, kadangi joje dirba jūsų blauzdų raumenys, pilvo presas, visa nugara, bicepsai ir net tricepsai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų