REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Birželio 20 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Birželio 20 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Neskubėkite dirbdami ar priimdami svarbų sprendimą: galite suklysti, o šiandien į akis kris ir menkiausi trūkumai. Kita vertus, tai palankus metas spręsti darbo problemas.

Tauras

Jei patiems nepavyks sutvarkyti svarbaus reikalo, ieškokite pagalbininkų. Tai gera diena susitikti su dalykiniais partneriais, bendradarbiavimui užmegzti, sutartims, sandoriams parengti.

Dvyniai

Nors būsite linkę nervintis, kilusias problemas mėginkite spręsti gražiuoju, nieko nepažemindami, nenuskriausdami: tai ne tik jus nuramins, bet ir sustiprins aplinkinių simpatijas ir norą padėti.

Vėžys

Nors ši diena puiki, neskubinkite įvykių. Tinkamas metas veiklai plėsti, investuoti į naują darbo techniką. Būkite dosnūs: dovanos atsipirks.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Dalykinė sėkmė priklausys ne tik nuo jūsų profesionalumo, bet ir nuo mokėjimo gerai atrodyti, pasitikėti savimi ir rasti tinkamą žodį šefui ar įtakingam, aukštam asmeniui: tai padės laimėti palankumą, rasite reikalingų užtarėjų bei rėmėjų.

REKLAMA

Mergelė

Neskubinkite įvykių. Jei dabar kas nors nesiseka, trūksta pinigų, kreipkitės į draugus: jie pagelbės ir morališkai, ir finansiškai. Gera diena dovanai įteikti vyresniems ar viršesniems už jus asmenims, ypač tėvams.

Svarstyklės

Imkitės nesvarbių, nesudėtingų, nevarginančių darbų: tegu jūsų partneriai užsiima problemų sprendimu. Svarbų reikalą verta atidėti. Laukia intriguojantis vakaras.

Skorpionas

Ginkite savo interesus diplomatiškai ir nebūkite atviri finansiniuose dalykuose. Nelabai tikėkite ir pasiūlymais lengvai užsidirbti, praturtėti: čia gali slypėti tam tikra klasta, jums nežinomi, nematomi pavojai.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Tinka spręsti finansines problemas: ieškokite naujo darbo, naujo užsakymo. Nepamirškite, kad šiandien daug ką lems jūsų profesionalumas, tad nesikuklinkite, mokėkite pasigirti savo gabumais, mokėjimu, nuopelnais.

Ožiaragis

Būkite atidūs, kad nieko svarbaus nepraleistumėte nei pro akis, nei pro ausis. Aplinkinių pastabos ir patarimai, nuomonė bus vertingi. Puikus laikas ieškoti konfidencialios informacijos, dirbti su ja, dalykiniams susitikimams, pasitarimams.

Vandenis

Tai, ką dabar darote, bus naudinga, bet ne iškart. Nebijokite nesėkmių, priverstinio reikalų atidėjimo, tai tik į naudą. Gerai įsigyti seniai planuotą daiktą namams.

Žuvys

Optimizmo pakaks, tačiau šios dienos naujienos, pokalbiai bei pažadai neduos greitų rezultatų. Jei jums reikia išspręsti kokią nors materialią problemą, neatidėliokite kitai savaitei.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų