REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Astrologija (nuotr. 123rf.com)

Astrologai skelbia, kad birželio 19-oji kai kam bus ypatinga. Apie tai pranešama dviem Zodiako ženklams – užklups nemalonūs išbandymai, ne viskas seksis kaip planavote. Susirūpinti turi gimusieji po Jaučio ir Svarstyklių ženklais. 

12

Astrologai skelbia, kad birželio 19-oji kai kam bus ypatinga. Apie tai pranešama dviem Zodiako ženklams – užklups nemalonūs išbandymai, ne viskas seksis kaip planavote. Susirūpinti turi gimusieji po Jaučio ir Svarstyklių ženklais. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Sužinokite savo dienos horoskopą:

Avinas

Galbūt imsitės reikalų, kurie anksčiau neatrodė įgyvendinami, o dabar atsirado naujų aplinkybių, leidžiančių realizuoti seną planą. Labai svarbūs jums atrodys komfortas, graži aplinka ir apranga, sveikata ir higiena.

REKLAMA

Tauras

Šiandien ne viskas klostysis taip, kaip suplanavote: partneriai, artimieji gali turėti kitokių planų, todėl teks derintis, keisti dienotvarkę. Vargu ar pavyks išvengti tam tikros įtampos, ginčų.

Dvyniai

Bet kokia kaina sieksite įgyvendinti turtinius projektus, įvairiais būdais ginsite savo interesus. Galbūt turėsite atsakingų reikalų su bankais, draudimo įstaigomis, akcijų biržomis.

Vėžys

Kontaktai su užsieniečiais, įtakingais asmenimis ateityje gali duoti naudos. Jeigu šiandien leisitės į kelionę, pasistenkite neužmiršti būtinų dokumentų, reikalingų daiktų, o jei patys vairuojate, itin venkite rizikos kelyje.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Būsite energingi, darbštūs ir seksualūs. Kita vertus, pasireikš impulsyvumas, neatsargumas, dėl kurio galite pakenkti sau arba kitiems. Kurstydami ugnį, pagalvokite apie gaisro galimybę (ir tiesiogine, ir perkeltine prasme).

Mergelė

Nenustygsite vietoje, veršitės bendrauti. Galite gauti pasiūlymą, susijusį su dalykine veikla arba išgirsti naujieną, susijusią su kokios nors svarbios jums srities permainomis. Įvertinkite, ar tai jums naudinga finansine prasme.

Svarstyklės

Jausite sunkiai paaiškinamą nerimą. Nuo kitų valios priklausančiuose reikaluose tikėtinos kliūtys. Venkite triukšmingų susibūrimų, susilaikykite nuo ydingų pagundų. Neviršykite greičio kelyje ir tinkamai eksploatuokite techniką.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Puiki diena ir darbui, ir meilei. Energijos viskam užteks. Tik galbūt bus per smarkiai "verčiamasi per galvą”, siekiant nemažų tikslų, o tai gali lemti guzus ir mėlynes. Pasistenkite išlaikyti vidinę ramybę, venkite nepamatuotos rizikos.

Šaulys

Jūsų pasipelnymo idėja gali pasirodyti nepraktiška. Tačiau jei tai susiję su menu, labdara, medicina, surizikuoti tikriausiai verta. Seksis pasidarbuoti ir kitur, kur reikalingas įkvėpimas, intuicija, psichologinė įžvalga. Daugiau laiko skirkite vaikams.

REKLAMA

Ožiaragis

Šiandien neteks liūdėti. Galite tikėtis aktyvaus aplinkinių dėmesio, pasiūlymų susitikti, aptarti aktualius klausimus. Komercinis pojūtis, apsukrumas turėtų padėti rasti tinkamą sprendimą. Iš sąstingio pajudės kai kurie svarbūs reikalai.

Vandenis

Darbe arba namuose teks kaip reikiant pasiplūkti tvarkant ūkį, darant remontą, aiškinantis nemalonias smulkmenas arba sprendžiant staiga iškilusias dilemas. Būkite savikritiškesni ir neapsiimkite per daug.

Žuvys

Gana aktyvus laikas, jeigu norite papildomai pasipelnyti. Pasireikš didelis seksualinis aktyvumas, romantiškos nuotaikos, o iš atkaklaus ir išradingo gerbėjo galite sulaukti kažko netikėto. Tik nelįskite į pavojingas aferas, azartinius žaidimus.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų