REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Naglio Šulijos horoskopas
12

Naglis Šulija parengė naujausią visos savaitės 2018 06 18-24 d. horoskopą. Sužinokite, kuriems Zodiako ženklams turėtų būti pati geriausia savaitė. 

REKLAMA
REKLAMA

Avinas

Namie ir taip yra ką veikti, o antroje savaitės pusėje tos veiklos gali būti dar daugiau. Dažniausiai viskas vyks gana sėkmingai, bet į darbo reikalus atsižvelgti reikės. Be to, ši savaitė gali apdovanoti ir labai smagiomis, maloniomis aplinkybėmis, beliks tik jomis pasinaudoti.

REKLAMA

Jautis

Atrodo, darbe nestigs nei darbo, nei noro būti geriausiems. Sklandžiai darbuotis gali sutrukdyti nebent kažkokios aplinkybės namie. Beje, jos gali būti išties džiugios, joms tiesiog reikės laiko bei dėmesio. Dar ši savaitė patogi plėsti akiratį jums reikalingose srityse.

Dvyniai

Atrodo, teks rūpintis piniginiais reikalais – pastangos šioje srityje žada naudos, tik savaitės pabaigoje patartina neskubėti. Gali būti, jog teks rinktis – ar jėgų reikalaujanti ir nuotykių žadanti kelionė toli, ar trumpa, bet labai maloni išvyka kur nors netoliese.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Būsite labai veiklūs, greitai ir apsukriai tvarkysite visus reikalus, o jų dabar gali būti nemažai. Visgi savaitgalį savo nuomonę reikšti patartina apdairiau – gali būti, kad žodis atgal grįš daug svaresnis, nei tikėtasi. Sėkmingi piniginiai reikalai apdairumo paprašys savaitės viduryje.

Liūtas

Būsite atsipalaidavę, save ir aplinkinius džiuginsite kūrybiškumu ir puikiu humoro jausmu. Visgi savaitės viduryje savo žavesiu kerėti patartina apdairiau – gali ne visiems patikti, kritikos gali pažerti ir kas nors iš artimųjų. Dalykinė veikla bus vasariškai rami.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Darbe darbai, bent jau svarbesni, eina į pabaigą, ir profesijos srityje įsivyraus vasaros ramybė bei rutina. Dėl to daugiau laiko liks artimiems draugams, su kuriais būtinai atsiras ką aptarti ar ką nuveikti kartu. Savaitės vidurys gali atnešti ir sėkmę siekiant piniginės naudos.

Svarstyklės

Darbe nestigs nedidelių darbų ar greitai sutvarkomų reikalų. Atrodo, su jais susidorosite visai sėkmingai. Patiks sportinio tipo pramogos, patiks ir smagiai pasibūti su artimais draugais. Savaitės viduryje šiuos du dalykus suderinti bus sunkoka.

REKLAMA

Skorpionas

Darbe svarbūs gali būti ne darbai, o kažkokios smagios, malonios aplinkybės. Namie gali būti svarbių, neatidėliotinų reikalų, na, bent jau metas jiems palankus. Savaitės viduryje šias dvi sritis suderinti bus nelengva. Be to, nuo savaitės vidurio prasideda labai geras metas kelionėms.

Šaulys

Labai rami savaitė – darbe darbo ne per daugiausia, vyraus vasaros rutina, dėl to liks laiko sau, draugams ir pomėgiams. Palankus metas smagiai poilsinei kelionei, o niekur nevykstantys ras kuo užsiimti čia: būsite judrūs, smalsūs, bus svarbu ką įdomaus nuveikti su draugais.

REKLAMA

Ožiaragis

Ši savaitė gali atnešti nemažai įdomių ar net gana svarbių susitikimų, pokalbių, derybų ar susitarimų. Atrodo, ateityje jie atneš ir apčiuopiamos naudos. Ar bent galėtų, jeigu savo kietu požiūriu patys visko nesugadinsite. Sėkmė lydės siekiant finansinės naudos.

Vandenis

Būsite vis veiklesni, vis spartesni ir tikslo link žengsite vis tiesiau, be skrupulų. Labai geras metas tikslo siekti sportuojantiems. Maloniai nudžiuginti gali artimas žmogus, mieloji antroji pusė – puoselėti santykius dabar bus vienas malonumas, ir tik savaitės viduryje galbūt kiek sunkiau.

Žuvys

Atrodo, vasara dar kartą parodys gražiąją savo pusę – antroje savaitės pusėje prasidės metas, kai visokie smagūs dalykai tarsi patys ieškos jūsų, beliks tik šiomis progomis pasinaudoti. Apie darbą kaip tokį galvoti, žinoma, nesinorės. Bus smagu rūpintis savo ir kitų žmonių sveikata.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų