REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
36
Mėnulis (nuotr. 123rf.com)

Šios dienos horoskopas 12 zodiako ženklų. Išaušus trečiadieniui astrologai paruošė naujausią dienos horoskopą. Sužinokite, kuriems Zodiako ženklams turėtų sektis meilės reikaluose, o kuriuos lydės finansų sėkmė.

36

Šios dienos horoskopas 12 zodiako ženklų. Išaušus trečiadieniui astrologai paruošė naujausią dienos horoskopą. Sužinokite, kuriems Zodiako ženklams turėtų sektis meilės reikaluose, o kuriuos lydės finansų sėkmė.

REKLAMA

Avinas

Jei jaučiatės išnaudojami darbdavio, galite taikiai pamaištauti: jūsų nuomonės bus paisoma (tiesa, teigiamų pokyčių reikės kiek palaukti). Tai geras metas spręsti bendravimo problemas darbo kolektyve.

Tauras

Naudingas laikas tiems, kurie sutaria su sutuoktiniui, turi gerų draugų, tad pasistenkite suderinti savo poreikius bei planus pirmiausia su antrąja puse ir raskite laiko susitikti su draugais. Palankus metas ilgalaikėms bendradarbiavimo sutartims pasirašyti.

Dvyniai

Įtempta diena, tačiau naudinga, darbe daug spėsite nuveikti. Pasikliaukite intuicija, ir rasite optimalų sprendimą.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Vėl pakili nuotaika, pagarbus aplinkinių dėmesys. Puikus laikas bendrauti su užsieniečiais, vykti į tolimas keliones. Jūsų laukia sėkmė.

Liūtas

Puikus laikas svarbiems dalykiniams susitikimams: kai kas be jūsų žinios ir įsikišimo pasikeis naudinga linkme. Iš užsieniečių gauta dalykinė informacija bei pasiūlymai gali daug ką lemti, būkite atidūs su jais bendraudami.

REKLAMA

Mergelė

Darbe bei namie galimi geri pokyčiai. Galite gauti seniai lauktą žinią, rasti ilgai ieškotos informacijos. Įsidėmėkite šiandien sužinotus dalykus, jie bus svarbūs ilgam.

Svarstyklės

Nenorėkite daugiau, nei galima, ir viskas klostysis gana sklandžiai. Tiesa, netiks imtis nieko nauja, neverta skirti svarbių susitikimų, pasirašyti atsakingų dokumentų, taip pat užmegzti pažinčių.

Skorpionas

Būsite kupini energijos, pasitikėjimo savimi ir jus lydės sėkmė! Palanku pradėti ilgalaikius naujus darbus. Tiks imtis ir skubių reikalų, taip pat tų, kuriems išjudinti reikia jūsų asmeninės iniciatyvos.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Gera diena, palengvės. Problemos neišnyks, bet jums naudingai keisis aplinkybės, taip pat jūsų požiūris į esamus sunkumus. Palanku tvarkyti finansinius klausimus. Geras laikas ką nors vertinga įsigyti savo namams.

Ožiaragis

Palanku apsispręsti jums svarbiu klausimu. Sėkmingas laikas įvairiems susitikimams, pažintims megzti, bendrauti su naujais žmonėmis, keistis informacija, taip pat nedidelėms kelionėms, komandiruotėms. Tiks rašyti laiškus, įvairius pareiškimus.

Vandenis

Naujų darbų nepradėkite, baikite senus. Beje, nesistenkite nertis iš kailio darbe, net jei gresia nemalonus pokalbis su vadovu, daugiau dėmesio skirkite artimųjų reikalams bei namams. Aplankykite tėvus: galite gauti gerą patarimą iš savo mamos.

Žuvys

Optimizmui pakaks pagrindo: pajusite aplinkinių meilę, dėmesį, o jūsų reikalai – asmeniniai bei dalykiniai – pajudės geresne linkme. Sekis greitai išspręsti senas problemas, rasti reikalingus žmones.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų