REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
24
Astrologija (nuotr. 123rf.com)

Nors žmonės dažnai eina pas būrėjus ir ekstrasensus, kad sužinotų, kas jų laukia, vis dėlto patys ekstrasensai dalijasi tuo, ko niekada nepasakys savo klientams. 

24

Nors žmonės dažnai eina pas būrėjus ir ekstrasensus, kad sužinotų, kas jų laukia, vis dėlto patys ekstrasensai dalijasi tuo, ko niekada nepasakys savo klientams. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

1. Žmogaus mirties datos įvardijimas, jūsų pačių arba jūsų artimųjų ar pažįstamų

Beveik visi ekstrasensai vengia šios temos. Jie mano, kad nėra tikslo įvardinti mirties datą ar aplinkybes, nes viską ka tai sužinoję toliau darysite, tai galvosite apie savo gyvenimą ir lauksite pabaigos.

REKLAMA

Nekalbant apie tai, kad ekstrasensų galios yra taip pat ribotos. Tokių klausimų dažniausia negali tiksliai atsakyti joks ekstrasensas, dėl galių stokos. Todėl ekstrasensai mano, kad tokius klausimus nereikia kreipti dėmesio.

2. Ligos

Tai vienas iš ankstesnės pastraipos reiškinių. Klausimai apie ligas yra tiesiogiai susiję su mūsų mirtimi ir gyvenimu. Ekstrasensai negali tiksliai atsakyti jums tiksliai į šį klausimą, nes žmogus gali keisti savo likimą pasirinkęs vienokį ar kitokį sprendimą savo gyvenime, todėl jie gali tik patarti jums ko reikėtų vengti, nes paprasčiausia jie negali numatyti į ateitį tiek daug . Juk ekstrasensas ne gyditojas, kad nustatytų jūsų ligas, jis gali tik pranešti apie gręsiantį pavojų ir ko reiktų saugotis.

REKLAMA
REKLAMA

3. Prognozuoti laimingą loterijos skaičių

Tai labai dažnas klausimas kurį užduoda ekstrasensams. Tačiau ekstrasensai negali numatyti tokių dalykų, tačiau jums gali suteikti kitą vertingą informaciją, tokią kaip jūsų laiminga diena ar metai. O ar jūs išlošite loterijoje, viskas priklauso ir nuo jūsų sėkmės. Juk jei ekstrasensai galėtų numatyti laimingus loterijos bilietus ar skaičius, jie jau būtų tapę milijonieriais.

4. Ar galite pakeisti savo likimą

Nė vienas ekstrasensas nepasakys, kad jūs negalite nieko padaryti, kad pakeistumėte savo likimą. Jie žino, nors ir patars jums, tačiau jūs darysite kažką ne visai taip, to tikrai neįvyks, nes visų pirma pats žmogus yra savo likimo vadovas. Nes vienoks ar kitoks jūsų priimtas sprendimas gali tiesiogiai įtakoti jūsų likimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

5. Tiksli data ar įvykis kokio nors incidento

Kaip ir daugelis dalykų kuriuos nori žinoti žmonės pavyzdžiui tokie kaip: kada jie sutiks savo antąją pusę. Galima pasakyti numatomą artimiausią laiką pavyzdžiui metus kuriais gali tai nutikti, bet ne tikslią datą ar laiką, nes praktiškai neįmanoma pasakyti tikslios datos ir laiko.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų