REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kiekvienas žmogus, kad ir bandytų paneigti, gyvenime ko nors bijo. Vieniems didžiausią baimę sukelia vorai, kitiems gi skrydis lėktuvu. 

Kiekvienas žmogus, kad ir bandytų paneigti, gyvenime ko nors bijo. Vieniems didžiausią baimę sukelia vorai, kitiems gi skrydis lėktuvu. 

REKLAMA

Pripažinkite sau didžiausią savo baimę ir sužinokite, kokią paslaptį apie jus tai atskleidžia. 

Skrydžio baimė. Nors skrydžiai lėkuvu yra daug saugesni nei kelionės automobiliu, vis dėlto daugelis žmonių visame pasaulyje bijo skraidyti dėl aukščio baimės. Ši fobija susijusi su nepasitikėjimu kitais žmonėmis. Žmogus, būdamas lėktuve virš debesų, negali kontroliuoti situacijos, todėl tai juos erzina. Skrydžio baimę turintys žmonės gyvenime yra lyderiai, nes net ir sudėtingomis situacijomis jie geba perimti vadeles į savo rankas. 

Švirkštų, dūrių baimė. Yra pasaka apie begemotą, kuris bijojo skiepų. Iš tiesų, tai jis labai bijojo akimirkos, kai jam bus duriama su adata. Tokia baimė, pasirodo, susijusi su žmonėmis, kurie turi labai stiprią intuiciją. Aplinkiniai stebisi, kodėl jie nesugeba priimti racionalių sprendimų, tačiau dažniausiai net ir tokiais atvejais, pasikliaudami širdimi, jie laimi. 

REKLAMA
REKLAMA

Gyvačių ir šliužų baimė. Šie glitūs padarai patinka ne visiems. Ši baimė dažniausiai atskleidžia žmogaus nepasitikėjimą savimi. Šliužų ir gyvačių bijantys žmonės, dažniausiai moterys, iš kitų išsiskiria jautrumu ir drovumu, yra intravertės, kurioms nereikalingos didelės kompanijos ir bendravimas. 

REKLAMA

Griaustinio baimė. Jeigu jus kaskart gąsdina griaustinis ir žaibas, tikėtina, kad širdyje esate tikras vaikas. Suaugęs žmogus žino, kad jeigu yra saugioje vietoje, griaustinis ir žaibas nesukels pavojaus. Žmonės, bijantys griaustinio ir ir žaibo sukeliamo triukšmo, dažniausiai išgyvena didžiules nerimo atakas. Tai nuoširdūs, atviri, tačiau linkę nerimauti žmonės. 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų