REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
24
Horoskopas (nuotr. 123rf.com)

Astrologai prognozuoja, kad šiandien ne vienas zodiako ženklas susilauks daugybės pasiūlymų, naujienų. Tad šiandieną patariama išnaudoti, kaip įmanoma pilniau. 

24

Astrologai prognozuoja, kad šiandien ne vienas zodiako ženklas susilauks daugybės pasiūlymų, naujienų. Tad šiandieną patariama išnaudoti, kaip įmanoma pilniau. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Avinas Šiandien išgirsite įvairių naujienų. Gautus pasiūlymus verta priimti, jei tam pritaria artimieji. Jausite didelį priešingos lyties dėmesį. Bus lengva sužavėti ir susižavėti. Įmanomas kažkoks pasisekimas.

REKLAMA

Tauras Šiandien galite pasirodyti tikri darbštuoliai. Galbūt imsitės kokių nors reformų, keisite darbo vietą, įrangą. Jei gausite įsidarbinimo pasiūlymą, nenumokite ranka: tai gali būti kaip tik tai, ko jums reikia.

Dvyniai Išaugs jūsų galimybės daryti įtaką kitiems, įkūnyti planus. Atviriau reikšite jausmus, aistras, kils ūpas konkuruoti, rungtyniauti. Laimės teiks meilė arba naujas susižavėjimas.

Vėžys Šiandien, norite ar nenorite, teks vykdyti finansinius įsipareigojimus. Rūpės akcijų biržų informacija, finansų politika ir pan. Galimas patikrinimas, revizija arba pranešimas apie tai.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Noriai bendrausite, demonstruosite žinias, išprusimą. Kažkokia informacija tiesiogiai ar netiesiogiai pasitarnaus ir jums, ir kitiems. Gali išsispręsti juridinis klausimas arba imsitės jį gvildenti.

Mergelė Gali būti, kad išsisklaidys kai kurios abejonės, taps gana aišku, kokios perspektyvos jūsų laukia ir kas jus supa. Svarbi pasirodys jūsų profesinė kompetencija, gyvenimo patirtis, o gal ir senos pažintys.

Svarstyklės Šiandien būsite nusiteikę bendrauti, viskuo domėtis, todėl galite išsiaiškinti ne vieną jus dominantį dalyką. Gali atsinaujinti sena pažintis. Naudingi gali būti ir nauji pažįstami. Bendri projektai teikia vilčių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Galite sužinoti tai, kas buvo nuo jūsų slepiama, arba kaip tik atsiras konfidencialių reikalų, kuriuos turėsite tvarkyti atsargiai, vengdami viešumo. O galbūt slapta svajosite apie meilės romantiką, skęsite rožinėse iliuzijose.

Šaulys Būsite labai jautrūs, intuityvūs. Pasistenkite bendrauti nuoširdžiai, lanksčiai. Gali tekti aiškintis finansinius arba meilės santykius. Viską darykite su gera valia bei nuotaika, tuomet rezultatai nenuvils.

Ožiaragis Tinkama diena tvarkyti komercinius, tiekimo, nuosavybės reikalus. Galbūt pavyks susitarti dėl norimo užsakymo, su nuolaida įsigyti pageidaujamą prekę.

REKLAMA

Vandenis Tai turėtų būti nebloga diena, kupina kontaktų, flirtų. Su mokslu, reklama, rašymais, komercija, ryšiais susiję reikalai eisis sklandžiau nei bet kada. Kita vertus, paviršutiniškai galite praslysti pro šią dieną taip nieko ir nenuveikę.

Žuvys Tikriausiai užplūs keistos nuotaikos. Pajusite sentimentalų ilgesį tam, ką jau buvote pamiršę ar nebevertinote. Galite šio to naudingo padaryti dėl savo šeimos ar materialinės gerovės. Šiandieną tai pavyks.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų