REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
17
Astrologija (nuotr. 123rf.com)

Astrologai skelbia, kad birželio 13-ąją žadama sėkmė su finansais. Sėkmė labiausiai tikėtina gimusiems po Svarstyklių ir Ožiaragio ženklais. Tad pasiruoškite ir stebėkite ženklus aplinkoje.

17

Astrologai skelbia, kad birželio 13-ąją žadama sėkmė su finansais. Sėkmė labiausiai tikėtina gimusiems po Svarstyklių ir Ožiaragio ženklais. Tad pasiruoškite ir stebėkite ženklus aplinkoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Sužinokite savo dienos horoskopą:

Avinas

Jausitės žvaliau, apims smagus įkvėpimas. Sudėtingi klausimai išsispręs sklandžiai, beveik savaime. Gera proga pasišnekėti su atžalomis apie jų ateitį.

REKLAMA

Tauras

Veiklai geras laikas. Imkitės darbų, kurių neketinate greitai baigti, – jie ilgai teiks džiaugsmo. Pamirštuose dalykuose, praeityje ieškokite naujų būdų, nepanaudotų rezervų tikslui pasiekti.

Dvyniai

Būkite atidesni tiems, kurie jus supa, mėgina save vadinti jūsų draugais. Reikėtų blaiviai įvertinti savo aplinką: greitu laiku galite patirti nemalonumų per tariamą bičiulį ar nesąžiningą partnerį.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Ko gero, esate linkę pernelyg sudėtingai vertinti dabartinę situaciją. Kad ir kaip jausitės, būtent šiandien reikėtų atkakliau kibti painioti sudėtingų reikalų, dirbti nemaloniausių darbų.

Liūtas

Gera proga ieškoti įtakingo sąjungininko, pagalbininko ar patarėjo (užtarėjo). Vakaras palankus viešnagėms.

Mergelė

Verta spręsti veiklos klausimus, tiesa, labai daug nesitikėkite iš šios dienos pažadų. Į gautus veiklos pasiūlymus neskubėkite reaguoti, pirmiausia pamėginkite pajusti, ar jūsų vidus tam pritaria, ar priešinasi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės

Tinkamas metas taikytis, taip pat sėkmingas ieškantiems naujų uždarbio šaltinių. Planuokite ateities darbus ir daugiau bendraukite: bent vakare raskite laiko nuoširdžiau pasišnekėti su senais draugais.

Skorpionas

Aktyviai veiklai, ryžtingai tvarkyti reikalus nepalanki diena. Tačiau būtent dabar netyčia galite išvysti tai, ką kažkada praleidote dėl skubėjimo, fantazijos stygiaus ar nuovargio, ir rasite būdų atsigriebti.

Šaulys

Kam anksčiau ryžto ar valios pritrūkdavo, dabar pakaks. Entuziazmas leis pamiršti ankstesnes nesėkmes ir pasinaudoti esamomis galimybėmis. Imkitės skubių reikalų tvarkymo.

REKLAMA

Ožiaragis

Gali atsirasti progų pagerinti finansinę padėtį, laikinai įsidarbinti. Ieškokite pagalbos, paramos: tai gana palankus metas.

Vandenis

Gera proga greitai sutvarkyti užvilkintą reikalą. Jums seksis bendraujant, susipažįstant. Neabejotinai kelsite nuoširdžias simpatijas pašnekovui. Galite tikėtis neblogų pasiūlymų.

Žuvys

Nesižavėkite naujais pasiūlymais, verta pasigilinti į esmines problemas, paieškoti užslėptų klaidų. Kol neišsiaiškinsite, kas anksčiau blogai padaryta, ką esate skolingi šeimai, vargu ar jūsų reikalai pajudės sparčiau.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų