REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
45
Moteris (nuotr. 123rf.com)

Birželio 10 horoskopas 12 zodiako ženklų:

45

Birželio 10 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Regis, labai trauks svaigalai. Pasistenkite tam atsispirti, nes lengva apsinuodyti ir šiaip prikrėsti kvailysčių, pavyzdžiui, pavartojus alkoholio ar kvaišalų eiti maudytis į gilų vandens telkinį.

Tauras Raskite laiko pasitvarkyti buityje, saugokite namus nuo vagių, o artimuosius - nuo nevykusių pagundų. Neužsimerkite, jei kažkam iš artimųjų sunku, reikia paguodos, padrąsinimo.

Dvyniai Galite susipainioti meilės jausmuose, romantiniuose troškimuose arba reikaluose, susijusiuose su vaikais, kūryba, sportu, turizmu. Galimas keistas įvykis ar potyris. Saugokite savo ir kitų sveikatą.

Vėžys Gana prasta diena eksperimentuoti su dietomis, sveikata, grožiu, nes rezultatas gali būti visiškai ne toks, kokio tikitės.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Būsite įsitempę ir be aiškių priežasčių nepatenkinti savimi bei kitais. Galbūt kamuos netikrumas dėl jums svarbių santykių, kito žmogaus jausmų. Nederėtų reikšti pretenzijų, paslapčia sekti, įtarinėti ir kritikuoti.

REKLAMA

Mergelė Šiandieną stenkitės išsaugoti ramybę ir pataupyti pinigus. Nepatartina skolinti ir skolintis. Jeigu išgirsite nemalonių pastabų, priekaištų, verčiau nesivelkite į barnius, patylėkite. Galimas slaptas sekso nuotykis.

Svarstyklės Neverta dėti didelių vilčių į atsitiktinai nuskambėjusius pasiūlymus, pažadus. Tolimose kelionėse ir kontaktuose su nepažįstamais žmonėmis grės nesusipratimai.

Skorpionas Šiandieną venkite rizikingų pramogų ir atsitiktinių pažinčių. Per dideli norai ves į aklavietę. Kažkokia pramoga, nuotykis gali baigtis nelinksmai. Tiek meilėje, tiek kituose reikaluose klausykitės blaivaus proto balso.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Pokalbiai su pažįstamais ir draugais gali nustebinti keistomis naujienomis, gandais arba pripildyti jūsų galvas slaptų pagundų. Vis dėlto turbūt nerimausite dėl organizacinių reikalų, kolektyvinių projektų.

Ožiaragis Šiandien vieni matys tik gražiąją gyvenimo pusę, viską idealizuos, kitiems pasaulis kaip tik atrodys beviltiškai pilkas. Būsite gana svajingi ir pasyvūs, linkę pasiduoti kitų įtakai. Saugokitės įvairių sukčių ir šiaip kvailų pagundų.

Vandenis Šiandien jus gali nuliūdinti nedidelis incidentas bendraujant arba sugadintas daiktas, nepateisintas lūkestis. Regis, imsite nerimauti dėl įvairių neišspręstų problemėlių, neišpildytų pažadų.

Žuvys Jei ruošiatės į svečius, venkite išlaidauti daugiau, nei galite sau leisti, bet ir nesistenkite atrodyti pernelyg taupūs ir vargšai, nes tuo kitiems sukelsite ne gailestį, o nepatogumo, nesmagumo jausmą.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų