REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Birželio 09 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Birželio 09 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Neskubinkite įvykių. Nepalanku žadėti, įsipareigoti, ypač jei kas nors ragins apsispręsti tuojau pat. Mažiau klausykitės svetimų nuomonių: liksite suklaidinti. Būkite atidesni vairuodami.

Tauras Laikas stabtelėti: imkitės tik einamųjų reikalų. Netinkamas metas naujovėms, problemų kils net tuomet, jei viską esate apgalvoję, apskaičiavę. Būkite atidesni tėvų sveikatai, saugokite jų nervus.

Dvyniai Į viską reaguokite ramiai: nereikia labai sureikšminti išgirstų pagyrimų, kaip ir kritikos. Negeras laikas avantiūroms, nežaiskite su likimu: sėkmė paskutinę akimirką gali atgręžti nugarą.

Vėžys Kas nors pastebės ar primins jūsų trūkumus, klaidas. Tiesa, neskubėkite priimti pagalbos: galite pakliūti į priklausomybę nuo padėjusio asmens.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Pasiruoškite staigmenoms, tiek geroms, tiek problemiškoms. Aplinkiniams stigs lankstumo, kantrybės, takto, teisingumo jausmo (beje, kaip ir jums). Tai nepalankus metas profesinei veiklai.

REKLAMA

Mergelė Neskubėkite patikėti, kaip ir nusivilti, nors galite susidurti su įvairiausiais nesmagumais, moraline prievarta. Kad ir ką patirsite, nesikarščiuokite, nespręskite nesusipratimų agresyviai.

Svarstyklės Jūsų galimybės gali būti apribotos. Tai blogas laikas plėsti įtaką. Būkite atidesni savo vaikams, stenkitės labiau juos suprasti.

Skorpionas Negeras laikas imtis sudėtingų užduočių, veltis į konfliktus, kovą. Tai netikėtų pavojų, nelaukto pralaimėjo diena.

Šaulys Mažiau planuokite, tuomet neteks nervintis, kad viskas griūva lyg kortų namelis. Stebėkite jus supančius žmones, mėginkite suvokti, su kuo ne pakeliui. Jei seniai esate nusprendę su kuo nors nutraukti santykius, šiandien tai pavyks nesunkiai.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis Nepasiduokite liūdnoms nuotaikoms, niūrokoms mintims ir nesiimkite sunkių darbų, sudėtingų užduočių, nesivelkite į ginčus, nepatikėkite svetimiems savo paslapčių, pinigų ar atsakingų dokumentų.

Vandenis Dvilypė diena, kai geri norai atveda į aklavietę. Nesiveržkite imtis naujų darbų, nesižavėkite siūlomais naujais projektais. Reikia laiko, kad suprastumėte, ar jums to reikia.

Žuvys Pasitenkinkite mažu ir nieko nesiekite jėga. Būkite atidūs atlikdami kasdienes užduotis. Tikėtinos ir išlaidos (ar bent skandalai) dėl netikusio vaikų elgesio.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų