REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
3
Čili sriuba (Nuotr. Jurgittos receptai)

Trumpam atšalus orams, trokštate pasigaminti kažką sušildančio? Išbandykite šį čili troškinį, kuris tikrai nepaliks abejingų, o jo kvapas sužadins apetitą visiems. 

3

Trumpam atšalus orams, trokštate pasigaminti kažką sušildančio? Išbandykite šį čili troškinį, kuris tikrai nepaliks abejingų, o jo kvapas sužadins apetitą visiems. 

REKLAMA

Čili troškiniui reikės: 600-800 ml. vandens (priklauso nuo Jūsų norimo tirštumo), 800 gr. pomidorų, 300-400 gr. faršo, 400 gr. skardinė konservuotų raudonųjų pupelių (grynasis svoris 200 gr.), 1 didelis svogūnas, 3 skiltelės česnako, 1 raudonoji paprika, 1 v.š. cukraus, 1 a.š. druskos, 1 а.š. provanso žolelių mišinio (arba baziliko, raudonėlio, rozmarino), Žiupsnelis juodųjų pipirų, Čili pipirų arba padažo (pagal skonį), Fermentinio sūrio (sriubos patiekimui)

Gaminimas:

Pomidorus, papriką, svogūnus supjaustome mažais gabaliukais, užpilame vandeniu, suberiame cukrų, druską, pipirus, žoleles, ir verdame, kol daržovės suminkštėja.

REKLAMA
REKLAMA

Tuo metu keptuvėje pakepiname faršą su trupučiu mėgstamų prieskonių. Išvirusias daržoves sutriname blenderiu iki vientisos masės.

Sudedame pupeles (mano buvo konservuotos pomidorų padaže, tad supyliau su visu skysčiu), faršą, smulkintą česnaką ir dar apie 10 min. maišydami sriubą paverdame.

Patiekdami dubenėlyje užbarstome tarkuoto sūrio. Čili pipirus arba padažą aš patiekiu atskirai, kad kiekvienas sau įsidėtų, kiek reikia – juk ne visi mėgstame vienodą aštrumą.

Labai skanu su balta skrudinta duona.

Šaltinis: http://aj-receptai.blogspot.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų