REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
40
Astrologija (nuotr. 123rf.com)

Antradienį astrologai turi itin gerų žinių keliems ženklams. Bene labiausiai seksis šį mėnesį gimusiems žmonėms. Skelbiamas horoskopas 12 zodiako ženklų:

40

Antradienį astrologai turi itin gerų žinių keliems ženklams. Bene labiausiai seksis šį mėnesį gimusiems žmonėms. Skelbiamas horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Avinas

Tinkamas laikas tvarkyti piniginius ir turto reikalus. Galima ilgam skolintis pinigų (ar imti kreditą). labiau paisykite draugų nuomonės finansiniu klausimu.

REKLAMA

Tauras

Galimi išskirtiniai susitikimai, nepaprastos pažintys... Tinkamas laikas tartis, derėtis, dabar jūsų argumentai bus veiksmingi. Verta užsiimti giminaičių, vaikų problemų sprendimu.

Dvyniai

Nesinorės niekuo užsiimti, tačiau būsite spaudžiami ir darbe, ir namie atlikti tai, ką senai žadėjote. Neišgyvenkite, viską pavyks lengvai ir greitai atlikti. Palanku ką nors vertinga nupirkti savo namas.

 

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Jausitės šauniai: viskas keisis jums reikalinga linkme. Aplinkiniai įvertins jūsų nuomonę, nusileis jūsų prašymams, tai puiki proga deryboms. Tai, dėl ko šiandien susitarsite, ilgam padės. Būtinai nueikite į pasimatymą su mylimu asmeniu.

Liūtas

Geras laikas spręsti veiklos finansavimo klausimą, aptarti su vadovybe uždarbio kilimo perspektyvą. Priimkite gautus darbo pasiūlymus. Gali megztis tarnybinis romanas.

Mergelė

Kompromisą rasite nesunkiai: bus lengva bendrauti, susitarti, nes aplinkiniai jumis žavėsis, vertins jūsų nuomonę, gerbs poreikius. Tai puiki diena deryboms, svarbiems susitarimams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės

Būsite linkę per smarkiai nervintis, išpūsti problemą... Tačiau ši diena žada sėkmę, net ir tuomet, kai viskas atrodys pernelyg sudėtinga.

Skorpionas

Džiugių permainų metas, kai viskas išeina taip, kaip reikia, kai sulaukiate įvertinimo, pripažinimo ar reikalingos pagalbos, paramos. Palankus metas tolimoms kelionėms, susitikimams su žmonėmis iš toli.

Šaulys

Galite neįvertini problemų didumo. Jei pasirodys, kad kitur geriau, kad čia jūsų niekas nevertina, kad negalite savęs išreikšti, neskubėkite užtrenkti durų ir pradėti visko iš naujo. Dabar laikykitės to, ką turite: nuo vilko bėgdami užšoksite ant meškos.

REKLAMA

Ožiaragis

Gerų permainų metas, kai aplinkiniai jums šypsosi ir pasiruošę dėl jūsų bet ką padaryti, kad jaustumėtės laimingi! Tinkamas laikas tvarkyti svarbius piniginius ir turto reikalus, pirkti vertingus daiktus. Galite sulaukti daug priešingos lyties dėmesio.

Vandenis

Gera diena, tik mokėkite nereaguoti į provokacijas, atsiriboti nuo jums nepatinkančių žmonių, net jei tai bus jūsų sutuoktinis ar dalykinis partneris. Tinka aiškintis uždarbio klausimą su vadovu, tvirtinti sandorius, investuoti pinigus.

Žuvys

Tai jūsų sėkmės laikas. Imkitės itin svarbių reikalų tvarkymo. Priimkite gautus veiklos pasiūlymus. Gali tekti finansiškai padėti draugams, giminaičiams, kaimynams. Tačiau neskubėkite leisti pinigų sau, būkite taupesni.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų